Trimhockey Maa
16

Trimcompetitie Hockey7 succes


Sevens is een groot succes bij voetbal en slaat nu over naar hockey. Vorige week is de Hockey7-competitie Midden-Nederland gestart. Om de vrijdagavond zijn er twee competitiewedstrijden van 25 minuten op een half veld, zonder keeper. Hockey7 richt zich op de fanatiekere hockeyer, die qua spel en conditie goed mee kan komen. Gooische doet mee met één damesteam en één herenteam, samengesteld vanuit de zeven trimteams van Gooische. 

Afgelopen vrijdag waren de eerste wedstrijden. De dames troffen de teams van SCHC, de heren die van Schaerweijde. Allen samengesteld uit trimhockeyers. Bij 7-hockey is iedere speler een middenvelder. De defensieve spelers moeten steeds mee naar voren, de offensieve spelers mee naar achteren. Je hebt geen moment rust en er wordt continu doorgewisseld. De verschillende teams experimenteerden met 3-3-1, 3-1-3, 3-2-2 en andere opstellingen; het is nog wat zoeken. 

De Gooische heren lieten oogstrelende combinaties zien. Driehoekjes, bal achterlangs, mooie loopacties. Ook de dames gaven een demonstratie, met enkele fraaie solo's. Helaas was onze faam ons vooruitgesneld, want de tegenstanders waren goed op ons voorbereid. De dames verloren hun wedstrijden nipt, de heren speelden 2-2 gelijk en verloren de laatste wedstrijd onnodig met 2-1. De kop is er nu af en de spelers kijken tevreden terug. Voor de betere hockeyers is hockey7 is een mooie toevoeging aan trimhockey. 24 maart zijn de volgende (uit)wedstrijden. 7 april wordt gespeeld op Gooische.

Update Zomertijdtoernooi Laren
Trimhockey leeft op Gooische! Inmiddels gaan we met 3 trimteams naar het Zomertijdtoernooi in Laren. Een absoluut record. Het toernooi is zaterdag 25 maart vanaf 17.30 uur. 
Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Een mooi programma!

Fotoalbum

Agenda van de week

26-3 Dames 1 - Ede D1
26-3 Heren 1 - Push H1
27-3 Arbitrage Commissie

Diensten

zaterdag 25 maart 2017 
07:45  Loet von Lindern Wedstrijdtafel 
07:45  Hugo Nollet Wedstrijdtafel 
08:00  Barmedewerker 
08:00  Guy van Puijenbroek Barmedewerker 
08:00  Peter Vogel Barmedewerker 
10:30  Gijs Ribbe Wedstrijdtafel 
10:30  Quinten Wilson Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Jurriaan Meiss Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Linda van Eck
Han Moorrees
Teije Daris
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter