Senioren - Trimhockey

Met ongeveer 230 trimleden is Gooische een van de grootste trimhockeyclubs van Nederland. Trimhockey is bedoeld voor een brede groep veteranen: voor spelers die vroeger gehockeyd hebben en niet op zondag willen spelen en voor spelers die weinig of geen hockeyervaring hebben.

Samen wordt er op een ontspannen en gezellige manier gehockeyd onder leiding van een professionele trainer. Na warming-up en training van techniek en tactisch inzicht wordt altijd een onderlinge partij gespeeld, voor velen het hoogtepunt van de training. De trainers houden de krachtsverschillen in de gaten en zorgen ervoor dat het voor iedereen leuk is.

In de partijtjes op een heel of half veld wordt vooral getraind op spelinzicht en effectiviteit. Hierdoor kunnen ook de beginnende spelers al snel een aardig balletje mee slaan. Bovendien wordt voor de minder ervaren hockeyers geregeld een extra basistraining georganiseerd om de basistechnieken te trainen. Ook trimhockey kent een derde helft. Veel trimhockeyers vinden het gezellig om na afloop van de trainingen een drankje in het clubhuis te drinken. Bekijk de sfeerimpressies op onze Facebookpagina

Trainingen zijn vrijblijvend: je hoeft je niet aan- of af te melden bij je team. Als je je opgeeft voor een van de vele extra wedstrijden of toernooien wordt natuurlijk wel verwacht dat je komt. Er wordt getraind in vijf gemengde teams (dames en heren gemengd) en twee damesteams. 

Naast de meer dan 25 trainingen is er een keur aan extra wedstrijden en evenementen waar je als trimmer aan kunt deelnemen:
 • Regelmatig organiseert Gooische een vrijdagavondinstuif, meestal gemengd, soms ongemengd: en onderlinge partij van ad hoc teams, met optioneel een borrel en maaltijd op het clubhuis
 • Aan het einde van de eerste seizoenshelft organiseert Gooische op een vrijdagavond Wintertime
 • In een weekend aan het einde van het seizoen organiseert Gooische het traditionele Summertime, een van de grootste trimtoernooien van Nederland, met teams van Gooische, de regio en daarbuiten
 • De Trim Trophey, een toernooi bestaande uit wedstrijden gespeeld over 4 zondagen bij Spandersboch, verdeeld over het jaar 
 • Diverse toernooien bij Huizen, Laren, Naarden en Spandersbosch
 • Zomer- en wintertrim: onderlinge wedstrijden tijdens de zomer- en winterstop

De KNHB ondersteunt het opzetten van een trimcompetitie. Het idee is om ca. acht keer per jaar op maandagavond een competitiewedstrijd te organiseren tussen ‘all-star-teams’ van de deelnemende clubs uit de regio. Gooische is actief betrokken bij dit initiatief en nader nieuws volgt als er meer duidelijkheid is of dit doorgang vindt.

Trainingen
De trainingsdagen en trainingstijden zijn:
 • Maandagavond: van 19.30 tot 20.45 uur een mixgroep (m/v)
 • Maandagavond: van 20.30 tot 21.45 uur twee mixgroepen
 • Maandagavond: van 20.45 tot 22.00 uur een mixgroep
 • Woensdagochtend: van 09.00 tot 10.15 uur: twee damesgroepen
 • Woensdagavond van 20.30 tot 21.45 uur: een mixgroep

Contact

Leeftijdgrens
De leeftijdsgrens voor trimhockey is gelijk aan die van de veteranen (dames 30+ en heren 35+). Er is geen maximumleeftijd. 

Aanmelden
Aanmelden kan het gehele jaar door; er is geen wachtlijst. Aanmelden kan via de website

Teams

Fotoalbum

Agenda van de week

26-3 Dames 1 - Ede D1
26-3 Heren 1 - Push H1
27-3 Arbitrage Commissie

Diensten

zaterdag 25 maart 2017 
07:45  Loet von Lindern Wedstrijdtafel 
07:45  Hugo Nollet Wedstrijdtafel 
08:00  Barmedewerker 
08:00  Guy van Puijenbroek Barmedewerker 
08:00  Peter Vogel Barmedewerker 
10:30  Gijs Ribbe Wedstrijdtafel 
10:30  Quinten Wilson Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Jurriaan Meiss Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Noortje Westerling
Annelotte Spaans
Han Moorrees
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter