Club tenue

Nieuw clubtenue 2020

We streven naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue en willen door onze nieuwe regeling zorgen voor meer eenheid in de clubshirts. Daarnaast heeft Gooische nieuwe shirt-sponsoren.

Regeling clubshirt
Alle leden krijgen voor drie jaar een officieel clubshirt tegen een vergoeding van 12,50 euro per seizoen. Dit geldt ook voor keepers, maar niet voor trimhockey, Pico en kabouters.
Dit clubshirt dien je na drie seizoenen weer in te leveren voor weer een nieuw shirt. Het dragen van het tenue tijdens wedstrijden is verplicht.
 
Rokjes, shorts en sokken kun je gewoon blijven dragen of zelf aanschaffen vanaf 6 juli 2020, net als het uit shirt. De prijzen van deze artikelen blijven onveranderd. Deze regeling geldt dus alleen voor het clubshirt.

Nieuwe leden
Nieuwe leden krijgen na bevestiging van hun inschrijving een QR code voor een club- of keepershirt. Je kunt je shirt tegen inlevering van deze QR code ophalen. Voor dit shirt hoeft niet betaald te worden, want dit bedrag wordt geïncasseerd tegelijk met de contributie.

De procedure voor het clubshirt zal begin juni 2020 worden gecommuniceerd.

Heb je nog vragen?
Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Lees hieronder meer over de nieuwe regeling voor de wedstrijdshirts, het nieuwe tenue en de sponsoring (klik op de blauwe balk voor de onderwerpen).

Gooische hoodies en sweaters
Wil jij ook zo'n leuke Gooische hoody of sweater? Deze kun je makkelijk bestellen via onze eigen webshop: https://gooischehc.nl/


___________________

Het officiële Gooische clubtenue

Het Gooische clubtenue dat elk lid verplicht is om te dragen tijdens een wedstrijd, bestaat uit:

  • Voor de dames/meisjes: een lichtblauw shirt, met witte kraag een lichtblauwe rok met witte zijstreep en lichtblauwe sokken
  • Voor de heren/jongens: een blauw/wit shirt met witte kraag, een donkerblauwe short en blauwe sokken.
  • Keepers: de kleuren zwart en blauw.

Al deze kledingstukken zijn voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors. De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht.

Gooische uittenue
Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de sokken duidelijk afwijken van die van de ontvangende vereniging. Het Gooische uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode sokken, tevens voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors. De uitshirts en sokken zijn niet verplicht met uitzondering van de 1e lijn jeugdteams en D1/H1.

Met ingang van seizoen 2017-2018 geldt er een nieuwe regeling voor de clubshirts. Alle leden krijgen voor 3 jaar een officieel clubshirt tegen een vergoeding van € 12,50 per seizoen. Na drie seizoenen wordt dit shirt ingeruild voor een nieuw shirt.

Bekijk de Meestgestelde vragen voor vragen en antwoorden over de bruikleenregeling voor het wedstrijdshirt.

Facebook Vraag & Aanbod pagina

Heeft jouw zoon of dochter een grotere shirtmaat nodig? Dan kun je het shirt ruilen op Facebook via de 'Vraag & Aanbod'-pagina speciaal voor Gooische HC leden. Hier kun je ook andere hockeykleding en -accessoires ruilen, kopen of verkopen. Scheenbeschermers nodig, handige sticktas over, rokje te strak of zwem je er juist in? Meld je dan aan op deze pagina en regel vervolgens zelf je ruil, koop of verkoop.

Ophalen clubshirts
Alle jeugdleden die in juni/juli hun clubshirt hebben ingeleverd voor een grotere maat kunnen hun shirt begin september ophalen. Hou voor de actuele momenten de website en de nieuwsbrief in de gaten. Let op: dit geldt niet voor nieuwe leden!

Wat houdt de regeling clubshirts in?
Elk lid krijgt met ingang van het seizoen 2017-2018 een clubshirt tegen een vergoeding van €12,50 per seizoen. Dit geldt niet voor trimhockeyers en kabouters. Dit clubshirt mag je na drie seizoenen inleveren, zodat we deze aan een goed doel kunnen geven. Je ontvangt weer een nieuw shirt. Deze regeling is goedgekeurd in de ALV van december 2016 en daarmee bindend voor alle leden.

Wordt het nieuwe clubshirt mijn eigendom?

Je krijgt het clubshirt voor drie jaar in bruikleen. Na deze periode moet je het clubshirt inleveren, zodat we het aan een goed doel kunnen geven. Jij ontvangt weer een nieuw shirt, met de actuele sponsors, voor drie seizoenen. Voor de lijnteams geldt een ander proces. Zie hieronder.

Ik speel in een jeugd lijnteam. Geldt de regeling ook voor mij?
Ja. De distributie van de clubshirts voor de lijnteams (voorzien van rugnummers) verloopt via je teammanager. Na afloop van een seizoen lever je je shirt weer in bij je teammanager. Mocht je in het nieuwe seizoen niet in een lijnteam spelen, dan krijg je een regulier shirt door een mailtje te sturen aan [email protected]

Drie seizoenen is drie jaar, wat als je komend seizoen ophoudt met hockey bij Gooische?
Je betaalt €12,50 per seizoen. Als je binnen de periode van drie jaar opzegt, lever je het shirt in (in goede en nog te gebruiken staat) en betaal je verder niets. Voor het inleveren van je shirt graag een email sturen naar [email protected].

Als je het shirt niet inlevert bij tussentijdse opzegging in deze periode van drie jaar of het shirt inlevert in een zodanige staat is dat het niet meer herbruikbaar is (verwassen of beschadigd), betaal je € 30,00 aan vervangings- plus administratiekosten.

Wat gebeurt er als volgend seizoen het shirt niet meer past?
De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna weer vervangen. Voor leden die al eerder een grotere of kleinere maat van het shirt nodig hebben, kunnen het shirt ruilen op Facebook via de 'Vraag & Aanbod'-pagina speciaal voor Gooische HC leden. Je kunt ook tussentijds een nieuw shirt kopen voor de reguliere winkelprijs.

Ik ben mijn clubshirt kwijt, of het is onbruikbaar geworden door schade. Hoe kom ik aan een nieuw shirt?
Als je je clubshirt kwijt bent of het beschadigd is, dan kun je zelf een nieuw shirt aanschaffen in de winkel. Je betaalt dan de reguliere winkelprijs.

Waarom moet ik in een officieel clubshirt van Gooische Hockey spelen?
De KNHB en Gooische Hockey verplichten spelers in een officieel clubtenue te spelen, d.w.z. een shirt, broekje/rokje en sokken. De uitshirts zijn niet verplicht , al heeft Gooische wel een officieel uitshirt. De 1e lijn jeugdteams en D1/H1 spelen hier wel verplicht in.

Is het verplicht in het nieuwe (thuis)shirt te spelen vanaf seizoen 2017-2018?
Ja. Dit heeft ook te maken met sponsoren, die betalen voor de uitingen (en dus zichtbaarheid) op de shirts.

Hoe kom ik als nieuw lid aan een clubshirt?
Nieuwe leden kunnen na bevestiging van hun inschrijving de aanvraag voor een club- of keepershirt mailen naar [email protected]. De kledingcommissie neemt vervolgens contact op voor de verdere afhandeling. Voor dit shirt hoeft niet betaald te worden, want dit wordt verrekend met de contributie. Alle overige kleding kun je ook in de winkel aanschaffen maar moet je zelf betalen

Is er een apart shirt voor de keepers?

Alle leden (en ook keepers) krijgen voor drie jaar een officieel clubshirt tegen een vergoeding van 12,50 euro per seizoen. Indien je na het seizoen stopt met keepen, lever je het keepershirt samen met de rest van je keepersuitrusting in bij de Materiaalcommissie. Nieuwe keepers kunnen een keepershirt opvragen door een email te sturen naar [email protected]. Teams zonder vaste keeper, hebben geen recht op een keepershirt.

Overstap trimhockey of trainingslid naar competitie
Ben je trimhockeyer of trainingslid en ga je nu spelen in een regulier competitieteam, of andersom, wat dan?
Spelende leden krijgen een clubshirt. Trimhockeyers en trainingsleden niet. Bij een wijziging van lidmaatschap moet je een shirt ophalen dan wel inleveren. Zie bij aanmelding nieuwe leden of opzeggen lidmaatschap voor de procedure. Neem in geval van vragen contact op via [email protected].
 

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Tijn Verdier
Cesar de Beer
Gijs ten Veen
Meer verjaardagen

Facebook