Veteranen Jan
1

Dames 55+ hockeyers

De Nederlandse Dames Hockey Club ‘DeVijf enVijftigPlussers’ werd opgericht in november 2008 en in januari 2009 aangenomen als bijzonder lid van de KNHB. De club voorziet helemaal in de behoefte van speelsters, die zich (bijna) te oud voelen voor de dinsdag- en donderdagcompetitie, maar het spel en de gezelligheid er omheen absoluut nog niet willen missen. Ben je lid van een reguliere club, dan hoef jij je lidmaatschap daar niet op te zeggen, maar ben je lid van beide. Bij 55+ hoef je het voor de kosten niet te laten, zelfs al zou je maar de helft van de wedstrijddagen aanwezig zijn.

Wanneer kan je lid worden ...

Je bent van harte welkom, mits je 55+ bent. En dat geldt vanaf 01 januari van het jaar waarin je 55 wordt. Er is echter ook een mogelijkheid je al eerder aan te sluiten. Want word je na 01 januari 53 jaar, dan kan je aspirant lid worden. Je kunt aan alle wedstrijden en overige festiviteiten meedoen en wordt gewoon lid op het moment dat je 55 bent. De kosten zijn hetzelfde. Je kunt altijd één keer meedoen zonder lid te zijn, gewoon om het te proeven.

 

Wanneer spelen wij ...

Van september tot in juni wordt eens in de twee à drie weken, totaal zo'n twintig keer, afwisselend op dinsdag en donderdag gespeeld. Er worden meestal twee of drie wedstrijden van 30 minuten gespeeld, waarvan iedere speelster twee keer in het veld staat. De dagen vallen samen met die van de heren 60+ en wij spelen of op dezelfde locatie of op een club in de buurt, zodat echtparen gezamenlijk kunnen rijden. Gegevens worden ruim van tevoren via onze website en de mail bekend gemaakt.

 

Waar spelen wij ...

Er wordt overal in het land gespeeld, meestal bezuiden de lijn Amsterdam - Zwolle. De ene keer moet jij wat verder rijden dan een ander, de volgende keer is het andersom. Ach, en wat zijn afstanden nu in ons kleine landje ....

 

Opgeven voor speeldag ...

Per wedstrijd geef jij via de e-mail door of je wel of niet meespeelt. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeursplaats en de indeling en opstelling krijg jij de avond ervoor per e-mail. Er is geen verplichting om aan iedere wedstrijddag mee te doen. Wel is het zo dat, als jij je hebt aangemeld, er verwacht wordt dat je komt. Ondanks de individuele aanmelding blijft het een teamsport.

 

Hoe verloopt een wedstrijddag ...

De ontvangst is met koffie. Er wordt daarna weliswaar fanatiek gehockeyd, maar het gaat vooral ook om de gezelligheid. Na afloop wordt natuurlijk nog het glas geheven. De aanvangstijd is altijd zo gepland dat jij na de files in jouw auto stapt en voor die er weer zijn ben je meestal al op de terugweg.

 

Wat zijn de kosten ...

Wij spelen in uniforme kleding. Kosten voor 2 polo’s en 2 paar kousen, alles voorzien van ons logo, rond de € 60,00. De contributie bedraagt voor 2016/2017 € 60,00. Er is een eenmalig inschrijfgeld verschuldigd van € 15,00, waarvoor jij twee naambadges ontvangt om op de polo's te naaien. De jaarlijkse consumptiebijdrage is vastgesteld op € 25,00, waarvoor je koffie bij binnenkomst en een drankje na afloop krijgt. Word je na 01 januari lid, dan worden zowel de contributie als de consumptiebijdrage gehalveerd.

Kijk voor bijvoorbeeld het wedstrijdschema en de toernooien eens op de site www.55plushockey.nl. Ook vind je er een aanmeldingsformulier en contactgegevens.

 


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 22 augustus 2020 
08:00  Emile Stuyt Barmedewerker 
08:00  Geert Frank Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Julia Groten Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Lucas van Hofwegen Barmedewerker 
11:15  Ilja Galama Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julia Groten Barmedewerker 
14:30  Lars Dirkze Barmedewerker 
14:30  Ferry Niers Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Linde Oranje
Gwen van Mansum
Reinier Versluis
Meer verjaardagen

Facebook