Trimhockey Maa
16

Trimcompetitie Hockey7 succes


Sevens is een groot succes bij voetbal en slaat nu over naar hockey. Vorige week is de Hockey7-competitie Midden-Nederland gestart. Om de vrijdagavond zijn er twee competitiewedstrijden van 25 minuten op een half veld, zonder keeper. Hockey7 richt zich op de fanatiekere hockeyer, die qua spel en conditie goed mee kan komen. Gooische doet mee met één damesteam en één herenteam, samengesteld vanuit de zeven trimteams van Gooische. 

Afgelopen vrijdag waren de eerste wedstrijden. De dames troffen de teams van SCHC, de heren die van Schaerweijde. Allen samengesteld uit trimhockeyers. Bij 7-hockey is iedere speler een middenvelder. De defensieve spelers moeten steeds mee naar voren, de offensieve spelers mee naar achteren. Je hebt geen moment rust en er wordt continu doorgewisseld. De verschillende teams experimenteerden met 3-3-1, 3-1-3, 3-2-2 en andere opstellingen; het is nog wat zoeken. 

De Gooische heren lieten oogstrelende combinaties zien. Driehoekjes, bal achterlangs, mooie loopacties. Ook de dames gaven een demonstratie, met enkele fraaie solo's. Helaas was onze faam ons vooruitgesneld, want de tegenstanders waren goed op ons voorbereid. De dames verloren hun wedstrijden nipt, de heren speelden 2-2 gelijk en verloren de laatste wedstrijd onnodig met 2-1. De kop is er nu af en de spelers kijken tevreden terug. Voor de betere hockeyers is hockey7 is een mooie toevoeging aan trimhockey. 24 maart zijn de volgende (uit)wedstrijden. 7 april wordt gespeeld op Gooische.

Update Zomertijdtoernooi Laren
Trimhockey leeft op Gooische! Inmiddels gaan we met 3 trimteams naar het Zomertijdtoernooi in Laren. Een absoluut record. Het toernooi is zaterdag 25 maart vanaf 17.30 uur. 
Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Zondag 25 juni: Summertime!

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
7aSide foto's

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 25 juni 2017 
08:15  Philip van Elsdingen Barmedewerker 
08:15  Ouders/verzorgers van Fréderique Teheux Barmedewerker 
08:15  Ouders/verzorgers van Anne-Sophie Olijve Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Marnick Buchwaldt Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Hidde van Thiel Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Dirkje Tervoort Barmedewerker 
14:45  Ouders/verzorgers van Merel Tensen Barmedewerker 
14:45  René Tensen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Gerard Jansen Venneboer
Quint van Haren
Huibert Bellaart
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter