Sponsoring/ GBC Nov
1

Volvo kopen? Bonus voor Gooische !

Al vele jaren is Volvo Buitenweg een zeer gewaardeerde sponsor van Gooische. Zij steunen ons met diverse leuke acties op de club, zoals het Veteranen toernooi, maar ook financieel.

Volvo heeft nu een waanzinnige clubactie: de Volvo Clubbonus! Volvo keert een clubbonus uit van € 1.000 aan die hockeyclubs waarvan een lid (of de ouders van een jeugdlid) een nieuwe Volvo koopt of least bij de lokale Volvo dealer. In ons geval dus Volvo Buitenweg, met vestigingen in Baarn, Hilversum en Naarden. Bij een aankoop van een nieuwe Volvo help je dus meteen onze club! 

Mocht je als lid de koop/lease van een Volvo in overweging nemen en heb je behoefte aan meer informatie over de Volvo clubbonus, dan kun je contact opnemen met onze Sponsorcommissie ([email protected] ) of direct met Volvo Buitenweg [email protected] 
 
Doordat deze clubbonus ter beschikking wordt gesteld door de importeur, heeft de bonus geen enkele invloed op de prijs die jeu als lid onderhandelt bij Volvo Buitenweg. Het is puur een EXTRA bonus van Volvo Car Nederland te Beesd aan Gooische. Je onderhandelt zelf verder met Volvo Buitenweg over de koop/lease, inruil en eventuele korting van de Volvo en na de ondertekening van de order en de aflevering van de Volvo betaalt Volvo Car Nederland via Volvo Buitenweg het bedrag/bonus aan de hockeyclub. Tot nu toe kopen/leasen onze leden gemiddeld 8 Volvo’s per jaar, hetgeen onze club een bonus van € 8.000,00 oplevert! Dit is naast de reguliere sponsorbijdrage van Volvo Buitenweg. Een mooi resultaat. Het hoeft geen uitleg dat wij als club al deze leden bijzonder erkentelijk en dankbaar hiervoor zijn. Deze bijdrage van Volvo komt in zijn geheel ten goede aan onze jeugdopleiding en-activiteiten. 

Met vriendelijke groet,
Voorzitter Sponsorcommissie, 
Daniella Visser
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie
Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 24 november 2018 
07:45  Emily Feimann Wedstrijdtafel 
07:45  Yara Aardse Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Otsie de Vries Barmedewerker 
08:00  Tom Arends Barmedewerker 
08:00  Tom Bianchi Barmedewerker 
10:30  Anouk van Rhee Wedstrijdtafel 
10:30  Mies Koch Wedstrijdtafel 
11:15  Jelmer de Wilde Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Sabine Kann
Fien van Etten
Gerda Lensvelt
Meer verjaardagen

Facebook