Algemeen Mei
18

Nieuwe regeling voor clubshirt

Met ingang van het seizoen 2017-2018 heeft Gooische nieuwe sponsoren voor de shirts en een nieuwe leverancier van het Gooische clubtenue. De kleurstelling van het tenue blijft hetzelfde, maar met een betere pasvorm.

Zoals aangenomen in de ALV van december jl. en gecommuniceerd in de nieuwsbrief van 16 december 2016 gaan we, met de komst van deze nieuwe leverancier, over op een nieuwe regeling voor de wedstrijdshirts. Hierbij krijgen alle leden een clubshirt voor 3 jaar. Na drie seizoenen wordt dit ingeruild voor een nieuw shirt. Hiervoor rekent Gooische een vergoeding van € 12,50 per seizoen. 

Dit geldt alleen voor het clubshirt. Rokjes, shorts en sokken kun je gewoon blijven dragen of zelf aanschaffen bij Hockey Republic, net als het uit-shirt.

Waarom deze regeling voor de clubshirts?
Als Gooische streven we naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue. Daarom zijn we onlangs overgestapt naar een nieuwe leverancier. Door deze regeling kunnen we adequater inkopen en willen we zorgen voor meer eenheid in de wedstrijdshirts. Ook zorgt deze constructie ervoor dat we aantrekkelijk zijn voor sponsoren.

Wat betekent dit voor jou als lid?
Je ontvangt in augustus een clubshirt van Gooische. Dit kun je online bestellen, via www.gooische.nl/shirt. Als je niks door geeft, zijn wij genoodzaakt voor jou te bestellen.  De uitgifte van de shirts vindt plaats in augustus bij Hockey Republic. Meer informatie hierover volgt nog. 

Ruilbeurs
De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna vervangen. De kledingcommissie zal eenmaal per jaar een ruilbeurs organiseren, gericht op het ruilen van clubshirts voor de jeugd. Zelf een nieuw/ander shirt kopen bij Hockey Republic kan ook, maar dan gelden de reguliere deels verlaagde tarieven. Dit geldt ook als je een shirt kwijtraakt of bijvoorbeeld scheurt. Het is handig om voor een groeiend kind niet een te klein shirt te bestellen. Over de ruilmarkt volgt in de loop van seizoen 2017/2018 meer informatie. 


Levering rokjes 
In de derde week van mei zijn de Gooische rokjes weer in alle maten verkrijgbaar bij Hockey Republic. Voor diegene die een rokje in de verkeerde ‘kleur’ hebben gekocht, is het dan mogelijk deze volgens afspraak om te ruilen voor het nieuwe model rokje.


Bekijk meer informatie en de meestgestelde vragen en antwoorden op de Tenue pagina.

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
7aSide foto's

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 25 juni 2017 
08:15  Philip van Elsdingen Barmedewerker 
08:15  Ouders/verzorgers van Fréderique Teheux Barmedewerker 
08:15  Ouders/verzorgers van Anne-Sophie Olijve Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Marnick Buchwaldt Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Hidde van Thiel Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Dirkje Tervoort Barmedewerker 
14:45  Ouders/verzorgers van Merel Tensen Barmedewerker 
14:45  René Tensen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Gerard Jansen Venneboer
Valentijn Kristians
Huibert Bellaart
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter