Bestuur Mei
18

Nieuwe regeling voor clubshirt

Met ingang van het seizoen 2017-2018 heeft Gooische nieuwe sponsoren voor de shirts en een nieuwe leverancier van het Gooische clubtenue. De kleurstelling van het tenue blijft hetzelfde, maar met een betere pasvorm. Zoals aangenomen in de ALV van december jl. en gecommuniceerd in de nieuwsbrief van 16 december 2016 zijn we over op een nieuwe regeling voor de wedstrijdshirts. Hierbij krijgen alle leden een clubshirt voor drie jaar. Na drie seizoenen wordt dit ingeruild voor een nieuw shirt. Hiervoor rekent Gooische een vergoeding van € 12,50 per seizoen. Dit geldt alleen voor het clubshirt. Rokjes, shorts en sokken kun je gewoon blijven dragen of zelf aanschaffen bij Hockey Republic, net als het uitshirt.

Waarom deze regeling voor de clubshirts?
Als Gooische streven we naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue. Daarom zijn we onlangs overgestapt naar een nieuwe leverancier. Door deze regeling kunnen we adequater inkopen en willen we zorgen voor meer eenheid in de wedstrijdshirts. Ook zorgt deze constructie ervoor dat we aantrekkelijk zijn voor sponsoren.

Wat betekent dit voor jou als lid?
Je ontvangt in augustus een clubshirt van Gooische. Dit kun je online bestellen, via www.gooische.nl/shirt. Als je niks door geeft, zijn wij genoodzaakt voor jou te bestellen.  De uitgifte van de shirts vindt plaats in augustus bij Hockey Republic. Meer informatie hierover volgt nog. 

Ruilbeurs
De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna vervangen. De kledingcommissie zal eenmaal per jaar een ruilbeurs organiseren, gericht op het ruilen van clubshirts voor de jeugd. Zelf een nieuw/ander shirt kopen bij Hockey Republic kan ook, maar dan gelden de reguliere deels verlaagde tarieven. Dit geldt ook als je een shirt kwijtraakt of bijvoorbeeld scheurt. Het is handig om voor een groeiend kind niet een te klein shirt te bestellen. Over de ruilmarkt volgt in de loop van seizoen 2017/2018 meer informatie. 


Levering rokjes 
In de derde week van mei zijn de Gooische rokjes weer in alle maten verkrijgbaar bij Hockey Republic. Voor diegene die een rokje in de verkeerde ‘kleur’ hebben gekocht, is het dan mogelijk deze volgens afspraak om te ruilen voor het nieuwe model rokje.


Bekijk meer informatie en de meestgestelde vragen en antwoorden op de Tenue pagina.

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Agenda van de week

28-5 juniorencommissie
29-5 Sponsorcommissie
31-5 Gooische Hap

Diensten

zaterdag 2 juni 2018 
07:45  Jonathan van Tol Wedstrijdtafel 
07:45  Julia Groten Wedstrijdtafel 
08:00  Wouter van der Velde Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Tim van Lingen Barmedewerker 
08:00  Margreet de Kool Barmedewerker 
10:30  Jesse Feeke Wedstrijdtafel 
10:30  Annebet Lulofs Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Jolien Schuurman Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Willemijn van Egmond
Dick Heepke
Mariette Daamen
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter