KNHB Sep
15

Junior rolstoelhockey

Jongeren met een lichamelijke handicap kunnen natuurlijk bij de wedstrijden komen kijken, maar zelf spelen in een vast team was niet eerder mogelijk. Maar daar komt nu verandering in! Gooische gaat namelijk een mixed junior team (dus met jongens en meisjes) starten in de handbewogen rolstoelcompetitie van de KNHB (ook wel H-hockey genaamd). Dit team voor jongens en meisjes van 8 tot 18 jaar zal 'Gooische Rollers' heten en gaat op beginnersniveau (level 4) spelen in de KNHB-competitie.

Doe je ook mee, of ken je iemand die mee wil doen?
Iedere woensdag van 12.45 tot 13.45 uur is er een training in de gymzaal van de Mytylschool De Trappenberg, Crailoseweg 116A, Huizen.

Wedstrijden
De wedstrijden worden gespeeld op zeven (7) competitiedagen gedurende het seizoen. De competitiedagen zijn op zaterdag en ieder team speelt 2 tot 3 wedstrijden op die dag. Het seizoen loopt van oktober tot juni, met de eerste competitie dag op 7 oktober.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Terry Mader: [email protected] of 0625273882.
Coordinator Rolstoelhockey (Deelnemer World Championships Wheelchair Hockey, Breda Paragames). Je bent van harte welkom bij een training op de Mytylschool!
 
Lars Voskuil op Facebook: So proud!
"Ik ben zo ontzettend trots dat dit initiatief nu echt van de grond komt op Gooische! Dankzij de inspanningen van mensen als Terry Mader en Martijn Haks komt er een nieuwe loot aan de Gooische-stam met de introductie van ons eigen H-hockeyteam de Gooische Rollers! De eerste competitieronde sta ik aan het veld om ze toe te juichen, wie gaat er mee? Met de komst van dit team (en de vele teams die hopelijk volgen) kunnen we nog beter waarmaken waar Gooische voor staat: een plek waar iedereen thuis is, en waar iedereen mee kan doen!"

Reactie Terry Mader: rolstoelhockey scheidsrechtersdiploma
"Heel veel dank aan Lars voor alle hulp en support! Vanaf het begin was hij een grote hulp; hij heeft zelfs een rolstoelhockey scheidsrechtersdiploma gehaald!"
Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Speeldagenkalender 2017-18

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 8 september 2018 
07:45  Jason van der Plas Wedstrijdtafel 
07:45  Fiene Beuningh Wedstrijdtafel 
08:00  Karlijn Audenaerde Barmedewerker 
08:00  Babette Wernsen Barmedewerker 
08:00  Kim Veenbrink Barmedewerker 
10:30  Wedstrijdtafel 
10:30  Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Valerie Broekhoff Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Joost van Bentum
Corinne Zaalberg van Zelst
Maurik Eijpe
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter