Bestuur Dec
13

Marike van Wijk per maart '18 nieuwe secretaris

Als bestuur zijn wij heel gelukkig dat Marike per 1 maart 2018 de rol van secretaris op zich wil nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij met haar kennis, ervaring en persoonlijkheid een hele goede opvolgster van Marente zal zijn. Het enthousiaste applaus van de leden in de ALV dat op het voorstel van haar benoeming volgde, geeft blijk van het grote vertrouwen dat ook de vergadering in haar heeft. 


Marike van Wijk (46 jaar)
Mijn naam verraadt al waar ik vandaan kom: Nijmegen. Mijn hele jeugd heb ik in de eerste elftallen gespeeld bij de Nijmeegse hockeyclub (NMHC), tot en met Dames 1 die toen overgangsklasse speelde. Toen ik naar Groningen verhuisde om daar te studeren, ben ik – cold turkey - gestopt met hockeyen. Pas rond mijn 40e heb ik weer een hockeystick gekocht en begonnen bij Gooische trimhockey. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. 

Ik ben getrouwd met Ernst van de Weert (Vet D), ben moeder van Cato (M8E2), Thijmen (J6E1) en Doeke (kaboutertje) en werk al jaren als estate planner. Op Gooische ben ik met name te vinden als de jongste jeugd speelt. Niet alleen als ouder, maar ook als coach/trainer van een kabouterteam, als lid van de communicatiecommissie en als secretaris van de Jongste Jeugdcommissie.
Vanaf maart 2018 ga ik heel graag de secretarisrol vervullen in het bestuur. Daarbij denk ik dat mijn ervaringen en mijn contacten die ik heb opgedaan bij de Jongste Jeugd Commissie goed van pas zullen komen.
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 20 januari 2018 
07:45  Sylke Poort Wedstrijdtafel 
07:45  Pepper van Kouterik Wedstrijdtafel 
zaterdag 27 januari 2018 
07:45  Thijs Vignaux Wedstrijdtafel 
07:45  Sofia van der Pluijm Wedstrijdtafel 
zaterdag 3 februari 2018 
07:45  Bendt van Beek Wedstrijdtafel 
07:45  Fay van Kooten Wedstrijdtafel 
zaterdag 10 februari 2018 
07:45  Madelief Man Wedstrijdtafel 
07:45  Bo Simoons Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Sofie Man
Duco van Praag
Martine Wolvius
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter