Bestuur Jan
5

In memoriam: Jacek Mozejko

Op donderdag 4 januari 2018 is Jacek onverwacht op 63-jarige leeftijd in Katowice (Polen) overleden. We zijn stil bij het verlies van onze markante groundsman, de stille kracht achter de mooie velden en de lekkerste frietjes.

Voor zijn komst naar Nederland had Jacek jarenlang gewerkt op het scheepsdek van grote vissersschepen. Tijdens zijn jaren als visser heeft hij veel van de wereld gezien en was hij lange tijd van huis. Dertig jaar geleden kwam Jacek als jonge dertiger naar Nederland. Hij wilde niet meer lange tijd van huis zijn en hij besloot naar Nederland te gaan waar zijn moeder woonde. Rond 1990 kwam Jacek via-via in Bussum terecht. Hij is op de Herenstraat komen te wonen bij Roy Sikking in huis. Vanuit daar is hij vele huizen gaan schilderen. Vanaf 1992 is hij Roy ’s avonds gaan helpen met koken op Gooische. Van het een kwam het ander en al snel was Jacek ook op zaterdag en zondag aan het helpen in de keuken. Naast zijn werk in de keuken, deed hij steeds meer klussen rondom het clubhuis en de velden en kwam uiteindelijk bij Gooische in dienst.

Als groundsman heeft Jacek jaren de velden en het terrein van Gooische onderhouden. Hij wist precies per weersoort wat er bij de velden nodig was, bij oostenwind had hij het meeste werk aan veld 5 en bij westenwind had veld 1 extra onderhoud nodig. In het weekend was Jacek op Gooische vooral bekend om zijn fabuleuze frieten. Heel wat kilo’s heeft hij voor ons staan bakken, volgens velen de lekkerste frietjes die er waren.

We gaan Jacek enorm missen, zijn enorme inzet en zijn mooie verhalen. We wensen zijn dochter, kleinzoon en zijn vrienden veel sterkte met dit verlies.


Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Uitgereikte schalen en bekers

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie
Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 26 januari 2019 
08:30  Olivier Olijve Wedstrijdtafel 
08:30  Tom Braskamp Wedstrijdtafel 
10:00  Olivier Ploegmakers Wedstrijdtafel 
10:00  Duco Brouwer Wedstrijdtafel 
zaterdag 2 februari 2019 
08:30  Tristan Glover Wedstrijdtafel 
08:30  Olivier van Zessen Wedstrijdtafel 
10:00  Tijn Huidink Wedstrijdtafel 
10:00  Friso Janson Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Martine Wolvius
Maarten Steyerberg
Sofie Man
Meer verjaardagen

Facebook