Algemeen Feb
22

Hulp gevraagd voor klusjes & opruimen

Binnenkort gaan we de velden en het clubhuis weer betreden. Dit jaar net iets anders dan anders, want we zullen onze groundsman Jacek niet meer zien rondlopen op de club of in de keuken waar hij in zijn rode schort de allerlekkerste frieten bakte. Zoals je waarschijnlijk weet, is Jacek begin januari onverwachts tijdens een bezoek aan zijn familie in Polen overleden. We zullen hem enorm missen, dat is duidelijk. We doen onze uiterste best om alles ook zonder onze stille kracht goed te laten lopen. Voor het werk in de keuken is inmiddels vervanging geregeld en voor het grove veldwerk en onderhoud zijn we in gesprek met een onderhoudsbedrijf. 

Vacature
We zoeken nog een handig persoon voor het kleine onderhoudswerk en klusjes. Mocht je iemand weten of heb je zelf interesse? Bekijk dan de vacature of neem contact op met Jacques Nagel, [email protected]

Meehelpen

Jacek deed vaak veel meer dan nodig was. Hij was bijvoorbeeld dagelijks een uur bezig om alle lege flesjes, bitjes, kleding en andere spullen van de velden op te ruimen. Het is goed om ons dat te beseffen. We willen enerzijds iedereen om begrip vragen, voor zaken die de komende tijd minder goed geregeld zijn, omdat Jacek daar meestal voor zorgde. Maar ook iedereen vragen om mee te helpen om te zorgen dat onze club schoon en netjes blijft. Dat is ook iets waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn. 

Neem na een wedstrijd de overgebleven spullen mee van het veld en uit de dug-out, breng lege glazen en kannen terug naar de bar, gooi lege bekertjes in de prullenbak en zet je fiets in het fietsenrek. Geef dit ook aan je kinderen mee, want goed voorbeeld doet volgen!
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Diensten

zaterdag 24 maart 2018 
07:45  Lieve van den Akker Wedstrijdtafel 
07:45  Zenno Hoefnagels Wedstrijdtafel 
08:00  Maarten Haak Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Madelief Smeets Barmedewerker 
08:00  Lot Beukers Barmedewerker 
10:30  Fenne de Lathouder Wedstrijdtafel 
10:30  Tassilo von Below Wedstrijdtafel 
11:15  Pieter Laban Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Margot van der Plas
Lotte Miedema
Stefan de Haan
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter