Bestuur Jun
22

Nieuw bestuurslid: Mariette Buursma-van Duren

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van juni 2018 vond een bestuurswissel plaats. Lars Voskuil nam afscheid en werd bedankt voor het vele werk dat hij in de afgelopen jaren heeft gedaan. Mariette Buursma-van Duren is benoemd tot nieuw bestuurslid Hockey Organisatie. 

Maak kennis met Mariette 
Veel mensen kennen mij waarschijnlijk als Mariette van Duren. Later trouwen en de naam van je man aannemen moet je nooit doen… Leuk dat je dan eindelijk hetzelfde heet als je kinderen, maar het is ook flink verwarrend als je in privé en zakelijk de namen door elkaar gebruikt. 

Ik ben geboren in Goirle en heb bij hockeyclub Forward altijd fanatiek gehockeyd. Toen ik ging studeren in Utrecht ben ik gestopt, en jaren later bij Hurley en Gooische heb ik de draad weer opgepakt. 

Na mijn studie ben ik gaan werken binnen het vakgebied marketingcommunicatie. Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met changemanagement. Binnen ABN AMRO heb ik verschillende teams en individuen begeleid tijdens grote transformaties zoals Lean, continu verbeteren en Agile. Sinds november doe ik dit bij VODW als consultant. 

Bij Gooische heb ik de afgelopen jaren de Jongste Jeugd Commissie geleid. Een dynamische en leerzame omgeving in een interessant speelveld met ouders, coaches en kinderen die net beginnen met hockeyen. Zelf ben ik gestopt met hockeyen vorig jaar, maar ik sluit niet uit dat ik ooit nog een stick in de hand neem. Het blijft een prachtige sport! 

Ik ben getrouwd met Kornelis en samen zijn wij de trotse ouders van Olivier (12) en Renée (10) die beiden hockeyen in de junioren. Binnen het bestuur neem ik de rol van Lars Voskuil over, een portefeuille met o.a. de bar, evenementen, wedstrijdsecretariaat en ook arbitrage. Ik heb er zin in om de komende jaren mee te denken hoe we al deze zaken elke dag een beetje beter kunnen maken!
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 31 augustus 2019 
07:45  Roosje Res Wedstrijdtafel 
07:45  Felix Hiemstra Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Reinoud Dop Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Bente Zuidgeest Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Phine van Pappelendam Barmedewerker 
10:30  Febe van Traa Wedstrijdtafel 
10:30  Phileine Heule Wedstrijdtafel 
11:15  Roos Bovee Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Heike van der Wal
Michiel van Erven Dorens
John Schmidt
Meer verjaardagen

Facebook