Algemeen Sep
3

Extra aandacht veiligheid!

Veiligheid vinden we erg belangrijk bij Gooische. Daarom zullen de trainers extra gaan controleren op het in hebben van een bitje en scheenbeschermers bij de training (en coaches bij de wedstrijden). Wanneer een kind niet zijn bescherming bij zich heeft of niet in wil doen, dan zal de trainer / coach het kind aan de kant houden of alternatieve trainingsactiviteiten laten verrichten. 


In principe sturen we iemand niet naar huis om het te halen, alhoewel daar per geval (afhankelijk van leeftijd en afstand) naar gekeken kan worden. Het kind mag natuurlijk wel iemand bellen om het te laten brengen. Wanneer ouders gebeld worden om het artikel te brengen en wanneer zij aangeven bij de trainer of coach dat het wel goed is en dat het kind van hun dus wel mag trainen/spelen zonder betreffende bescherming, dan zal hier door trainer/coach geen gehoor aan worden gegeven. 


We willen alle ouders vragen om goed op te letten dat je je kind met volledige bescherming laat hockeyen en er dus ook goed op te letten dat je kind met de juiste spullen naar training of wedstrijd gaat. De trainers, coaches en de club zullen extra opletten, maar kunnen geen garantie bieden op het juiste gebruik (bv dat iemand tijdens een training of wedstrijd ergens halverwege zijn bitje uit doet, hetgeen niet altijd te volgen is voor een trainer of coach). Het is daarom ook erg belangrijk dat je je kind duidelijk maakt hoe belangrijk bescherming is. 


Op 8 en 15 september kun je op Gooische een bitje op maat laten maken. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie
Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 26 januari 2019 
08:30  Olivier Olijve Wedstrijdtafel 
08:30  Tom Braskamp Wedstrijdtafel 
10:00  Olivier Ploegmakers Wedstrijdtafel 
10:00  Duco Brouwer Wedstrijdtafel 
zaterdag 2 februari 2019 
08:30  Tristan Glover Wedstrijdtafel 
08:30  Olivier van Zessen Wedstrijdtafel 
10:00  Tijn Huidink Wedstrijdtafel 
10:00  Friso Janson Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Martine Wolvius
Pieter de Mol van Otterloo
Duco van Praag
Meer verjaardagen

Facebook