Algemeen Sep
3

Extra aandacht veiligheid!

Veiligheid vinden we erg belangrijk bij Gooische. Daarom zullen de trainers extra gaan controleren op het in hebben van een bitje en scheenbeschermers bij de training (en coaches bij de wedstrijden). Wanneer een kind niet zijn bescherming bij zich heeft of niet in wil doen, dan zal de trainer / coach het kind aan de kant houden of alternatieve trainingsactiviteiten laten verrichten. 


In principe sturen we iemand niet naar huis om het te halen, alhoewel daar per geval (afhankelijk van leeftijd en afstand) naar gekeken kan worden. Het kind mag natuurlijk wel iemand bellen om het te laten brengen. Wanneer ouders gebeld worden om het artikel te brengen en wanneer zij aangeven bij de trainer of coach dat het wel goed is en dat het kind van hun dus wel mag trainen/spelen zonder betreffende bescherming, dan zal hier door trainer/coach geen gehoor aan worden gegeven. 


We willen alle ouders vragen om goed op te letten dat je je kind met volledige bescherming laat hockeyen en er dus ook goed op te letten dat je kind met de juiste spullen naar training of wedstrijd gaat. De trainers, coaches en de club zullen extra opletten, maar kunnen geen garantie bieden op het juiste gebruik (bv dat iemand tijdens een training of wedstrijd ergens halverwege zijn bitje uit doet, hetgeen niet altijd te volgen is voor een trainer of coach). Het is daarom ook erg belangrijk dat je je kind duidelijk maakt hoe belangrijk bescherming is. 


Op 8 en 15 september kun je op Gooische een bitje op maat laten maken. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie

Agenda van de week

28-4 MHC MEP D1 - Dames 1 (uit)
28-4 LOHC H - Heren 1 (uit)

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 4 mei 2019 
07:45  Ole Eweg Wedstrijdtafel 
07:45  Lars Janson Wedstrijdtafel 
10:30  Pepijn Kelder Wedstrijdtafel 
10:30  Floris Kruize Wedstrijdtafel 
13:00  Roemer Deurloo Wedstrijdtafel 
13:00  Jonas Overgaauw Wedstrijdtafel 
15:30  Timme Dekkers Wedstrijdtafel 
15:30  Jesse Feeke Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Bruyn Hulzebos
Otto Planten
Marijn Elsevier van Griethuysen
Meer verjaardagen

Facebook