Zaalhockey Sep
5

Aanmelden zaalhockey vóór 14 sep

Nu al? Ja, nu al kun je je aanmelden voor de zaalhockeycompetitie dit winterseizoen. Zo kunnen we zorgen dat we op tijd het nieuwe wedstrijd- en trainingsschema klaar hebben en dat de locaties geregeld zijn. 

Geef daarom vóór 14 september op of je komende winter wilt zaalhockeyen of niet. Zaalhockey is dé manier om tijdens de winterstop te zorgen dat je een beter spelinzicht en techniek krijgt. En het is ook nog eens supergezellig! Je ontvangt nog een aparte mail hierover met uitgebreide informatie. 

Verschillen veldhockey
Zaalhockey kun je doen vanaf de Mini's (sinds dit jaar). Het verschilt in een aantal dingen van veldhockey. Er zijn iets andere spelregels. En de trainingen vinden in een sporthal of gymzaal plaats, mogelijk buiten Bussum. Let op, sommige locaties zijn niet op fietsafstand en dan zijn rijouders nodig. Ook het materiaal verschilt. Zaalhockeystick en zaalhandschoentje zijn verplicht, naast het ‘normale’ bitje en scheenbeschermers. Om je goed voor te bereiden op de zaalcompetitie, vragen we je de bijgevoegde informatie in de bijlage goed door te nemen. 

Aanmelden via 'Mijn Gooische'
Vóór 14 september kun je jezelf via 'Mijn Gooische' aanmelden of afmelden voor het zaalhockey de komende winter. Dus ook als je niet wilt zaalhockeyen, is een reactie gewenst! Je kunt dit doorgeven via ‘Mijn Gooische’: ga naar www.gooische.nl en log in bij ‘Mijn Gooische’. Aanmelden doe je met je gebruiksnaam (=lidnummer, deze kun je vinden in de Gooische Gids of onderaan de wekelijkse nieuwsbrief) en wachtwoord. Ben je ingelogd, klik dan onder het kopje ‘Club’ op ‘Evenementen’. Klik vervolgens op ‘Onbekend’ om je aan te melden. Wanneer je je af wilt melden, klik dan nogmaals op ‘Aangemeld’. Aanmelden betekent dat je akkoord gaat met de automatische incasso van de zaalcontributie.

Met sportieve groet,
De Zaalhockeycommissie

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 31 augustus 2019 
07:45  Roosje Res Wedstrijdtafel 
07:45  Felix Hiemstra Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Reinoud Dop Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Bente Zuidgeest Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Phine van Pappelendam Barmedewerker 
10:30  Febe van Traa Wedstrijdtafel 
10:30  Phileine Heule Wedstrijdtafel 
11:15  Roos Bovee Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

John Schmidt
Gijs Braam
Gijs van Meerten
Meer verjaardagen

Facebook