Zaalhockey Sep
5

Aanmelden zaalhockey vóór 14 sep

Nu al? Ja, nu al kun je je aanmelden voor de zaalhockeycompetitie dit winterseizoen. Zo kunnen we zorgen dat we op tijd het nieuwe wedstrijd- en trainingsschema klaar hebben en dat de locaties geregeld zijn. 

Geef daarom vóór 14 september op of je komende winter wilt zaalhockeyen of niet. Zaalhockey is dé manier om tijdens de winterstop te zorgen dat je een beter spelinzicht en techniek krijgt. En het is ook nog eens supergezellig! Je ontvangt nog een aparte mail hierover met uitgebreide informatie. 

Verschillen veldhockey
Zaalhockey kun je doen vanaf de Mini's (sinds dit jaar). Het verschilt in een aantal dingen van veldhockey. Er zijn iets andere spelregels. En de trainingen vinden in een sporthal of gymzaal plaats, mogelijk buiten Bussum. Let op, sommige locaties zijn niet op fietsafstand en dan zijn rijouders nodig. Ook het materiaal verschilt. Zaalhockeystick en zaalhandschoentje zijn verplicht, naast het ‘normale’ bitje en scheenbeschermers. Om je goed voor te bereiden op de zaalcompetitie, vragen we je de bijgevoegde informatie in de bijlage goed door te nemen. 

Aanmelden via 'Mijn Gooische'
Vóór 14 september kun je jezelf via 'Mijn Gooische' aanmelden of afmelden voor het zaalhockey de komende winter. Dus ook als je niet wilt zaalhockeyen, is een reactie gewenst! Je kunt dit doorgeven via ‘Mijn Gooische’: ga naar www.gooische.nl en log in bij ‘Mijn Gooische’. Aanmelden doe je met je gebruiksnaam (=lidnummer, deze kun je vinden in de Gooische Gids of onderaan de wekelijkse nieuwsbrief) en wachtwoord. Ben je ingelogd, klik dan onder het kopje ‘Club’ op ‘Evenementen’. Klik vervolgens op ‘Onbekend’ om je aan te melden. Wanneer je je af wilt melden, klik dan nogmaals op ‘Aangemeld’. Aanmelden betekent dat je akkoord gaat met de automatische incasso van de zaalcontributie.

Met sportieve groet,
De Zaalhockeycommissie

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

8-12 Jongste Jeugd naar Bussum on Ice
9-12 Sponsor-cie vergadering
12-12 ALV

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 29 februari 2020 
07:45  Amelie Janssen Wedstrijdtafel 
07:45  Norah Bolk Wedstrijdtafel 
10:30  Noor Dreyer Wedstrijdtafel 
10:30  Peppe Jansen Wedstrijdtafel 
13:00  Floor Bloemen Wedstrijdtafel 
13:00  Lizzy Koch Wedstrijdtafel 
15:30  Willemijn Huij Wedstrijdtafel 
15:30  Felice Hendriks Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Ties van Gooswilligen
Feline Olden
Tjeerd Lenters
Meer verjaardagen

Facebook