Arbitrage Okt
1

Scheidsrechtersexamen

Als spelend lid moet je vanaf de B-categorie in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Deze kun je behalen door een scheidsrechtersexamen te doen. Dat vindt plaats in het clubhuis op 

 

  • Dinsdag 2 oktober om 19.00 en nog een keer om 20.00 uur; 
  • Donderdag 4 oktober om 19.00 en nog een keer om 20.00 uur en; 
  • Woensdag 10 oktober om 19.00 uur en nog een keer om 20.00 uur . 

 Je hebt een mail ontvangen op welke dag en welke tijd jij je examen moet doen.

We hopen ook dit jaar weer ongeveer 200 kandidaten examen te laten doen.

Aanmelden

Als je nog geen kaart hebt en wel verplicht bent een kaart te halen ontvang je deze week een oproep hiervoor. Graag ontvangen wij binnen een week een reply op deze mail met de bevestiging van jouw aanwezigheid en de voorkeur van de datum (2,4 of 10 okt). Als je een oproep hebt gehad en je kunt echt niet, geef dat dan via een mail aan [email protected]. In dat geval plannen we een nieuwe datum. 

Mocht je geen mail van de KNHB hebben ontvangen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar [email protected] 

Waarom een scheidsrechtersexamen? 

We willen graag benadrukken dat het behalen van het scheidsrechtersexamen verplicht is voor alle spelende leden vanaf de B-categorie. Vanaf 1 december betekent geen kaart, dat je bij aanvang van het veldseizoen niet mag spelen! Je zult dan ook ergens anders je examen moeten doen.

Hoe werkt het?

De cursus voor het scheidsrechtersexamen wordt gegeven met behulp van E-learning. Je leert dus thuis achter de computer. De online cursus neemt in totaal ongeveer drie tot vier uur in beslag, afhankelijk van je kennis van de spelregels. 

Het examen wordt gezamenlijk en schriftelijk afgenomen in het clubhuis en duurt circa een uur. Voorafgaand aan het examen kun je ons nog vragen stellen. Wij helpen je graag! Direct na het examen krijg je te horen of je het gehaald hebt. Je kaart en een scheidsrechtersfluit worden op een later moment aan de coaches overhandigd. 

Persoonlijke inlogcode

Vanuit de KNHB ontvang je een welkomstmail met daarin de link naar de leeromgeving ‘Opleiding Clubscheidsrechter’. De site is ook te openen op een tablet of telefoon. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving zodat je ook na je examen nog je kennis kunt opfrissen. Bij het gebruik van de browser Safari: bij de instellingen van Safari cookies accepteren.

Je kunt ook toegang krijgen tot de cursus via de site: www.drilster.com (evt. kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’) en log in met het mailadres dat als eerste mailadres in Lisa is vermeld. Je kunt dit voor jezelf checken op www.gooische.nl door in te loggen op ‘Mijn Gooische’.

Belangrijk: Wij gebruiken het eerste mailadres dat bij ons bekend is. Dit e-mailadres is persoonlijk. Er kunnen geen twee kandidaten gebruik maken van hetzelfde e-mailadres (je kunt inloggen bij ‘Mijn Gooische’ om het e-mailadres te controleren en eventueel aan te passen).

Kosten: 10 euro, via incasso achteraf.

Let op! Geen kaart? Niet spelen!

Wij wensen jullie allemaal veel succes bij de voorbereiding en natuurlijk voor het examen zelf. Als er vragen zijn, mail ons dan gerust.

Met sportieve groet, namens de Arbitrage Commissie,

Let Oeseburg en Guanita Milder

[email protected]

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

4x17,5 minuut: geen uitgebreide rust!

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

13-12 H1/D1 diner met bestuur
14-12 GBC on Ice
18-12 Bestuursvergadering

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 29 februari 2020 
07:45  Amelie Janssen Wedstrijdtafel 
07:45  Norah Bolk Wedstrijdtafel 
10:30  Noor Dreyer Wedstrijdtafel 
10:30  Peppe Jansen Wedstrijdtafel 
13:00  Floor Bloemen Wedstrijdtafel 
13:00  Lizzy Koch Wedstrijdtafel 
15:30  Willemijn Huij Wedstrijdtafel 
15:30  Felice Hendriks Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Joris Sibbing
Birgit Jansen
Klaartje Sonneveld
Meer verjaardagen

Facebook