Junioren Nov
7

Winter Wonder Hockey 2018

 

Nog even en dan kun je weer de zaal in, het hockey-winterseizoen staat namelijk voor de deur. Om goed beslagen ten ijs te komen, nodigen wij je van harte uit voor de winterse zaalhockeyclinic op zondag 25 november. De dag wordt georganiseerd voor de Mini's, Maxi's (E), D en C teams. 

Clinic

Onder deskundige begeleiding van een hoofdtrainer, geassisteerd door spelers uit MB1 en JB1, leer je handige moves, krijg je tactische tips en leer je spelenderwijs nog beter de regels van het zaalhockeyspel.

De clinics worden gegeven in de Lunet (Naarden) of de Zandzee (Bussum). Je wordt ingedeeld in je eigen team en de clinic duurt een uur. De clinics worden gegeven tussen 9.00 en 17.00 uur en we houden rekening met de tijdsindeling als je die dag een wedstrijd hebt.

 

Tijd en locatie
Je kunt je tot zaterdag 17 november aanmelden via Gooische.nl/MijnGooische/Club/Evenement (Winter Wonder Hockey). Deelname is gratis. Houd je mailbox goed in de gaten; je ontvangt op tijd wanneer je waar speelt. Heb je vragen? Stel ze gerust via [email protected].

Winterse outfit

Het heet niet voor niets Winter Wonder Hockey, dus om een extra winters tintje te geven aan de clinic, zien je we graag in een winterse outfit. Lekker warm tijdens de warming-up! Dus trek je muts, beenwarmers, sjaal of wat je zelfgebreid hebt, uit de kast! Wij zijn heel benieuwd. Maar vergeet vooral je zaalhockeystick, bitje, scheenbeschermers en zaalhockeyschoenen niet.

 

Tot de 25e!

De zaalhockeycommissie

Rutger, Aleid, Talitha, Marieke, Rutger en Simone

 

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoe zit het precies: Competitie periodes jeugd

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie
Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 24 november 2018 
07:45  Emily Feimann Wedstrijdtafel 
07:45  Yara Aardse Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Otsie de Vries Barmedewerker 
08:00  Tom Arends Barmedewerker 
08:00  Tom Bianchi Barmedewerker 
10:30  Anouk van Rhee Wedstrijdtafel 
10:30  Mies Koch Wedstrijdtafel 
11:15  Jelmer de Wilde Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Roos Verbeek
Roemer Toxopeus
Ties Cremer
Meer verjaardagen

Facebook