Ledenadministratie/LISA Jan
9

DWF update 3 LISA nieuwsbrief

Afgelopen maandag en dinsdag heeft LISA alle opmerkingen m.b.t. het nieuwe DWF doorlopen en dinsdag heeft LISA overleg gehad met de KNHB. Op basis hiervan is een lijst gemaakt met zaken die we samen willen realiseren. Hieronder de LISA nieuwsbrief:

Inloggen gaat nu veel makkelijker (en sneller)
We hebben voor het nieuwe DWF inmiddels een aantal verbeteringen inmiddels doorgevoerd:
  • het inloggen is sterk vereenvoudigd: als uw coaches, managers of scheidsrechters zijn ingelogd in de app van de club en dan naar het DWF gaan, zijn ze direct ingelogd.Wij adviseren u deze wijziging te communiceren met uw coaches en managers.
  • het overzicht wedstrijdformulieren in LISA is verbeterd. We zijn er nog niet, maar het geeft al een stuk meer inzicht
  • de uitslagen komen weer in de app
In ontwikkeling
  • wanneer je inlogt als ondersteuning de wedstrijden meteen klaar staan (dus geen code meer indien je al bekend bent bij het team als ondersteuning)
  • dat LISA het verspreiden van de DWF-mail weer gaat doen. Wij zullen hiervoor een aantal zaken moeten bouwen zodat de aankondiging weer net als 'vroeger' gaat. Voor komend weekeinde gaan we dit voor u doen. Nog niet helemaal zoals we willen, maar in ieder geval goed genoeg.
  • het versturen van de herinneringen op het nieuwe DWF vanuit LISA (dus niet vanuit de KNHB)
  • dat de KNHB het technisch mogelijk gaat maken dat wedstrijdsecretarissen de mogelijkheid krijgen om in ieder formulier in te loggen en af te ronden.
  • Een ouderwets dashboard in LISA op basis van het nieuwe DWF.
Gezien de hoeveelheid werk zal LISA niet alles 1-2-3 klaar hebben, maar dan weet u dat er hard aan wordt gewerkt. Zodra er iets live komt, informeren wij u via de nieuwsbrief.

Met het oog op komend weekeinde; we zijn weer extra standby om waar mogelijk u te helpen. 

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail of over het DWF dan horen wij het graag.

Het Lisa team GHC
Frank en Alex
Nieuws afbeelding