Tophockey Maa
11

D1 en H1 zijn weer gestart

Voordaan D1- Gooische D1 (1-0) 1-0 :
Over hoe een goede voorbereiding, geen automatisch goede start garandeerde.
De eerste wedstrijd stond gepland op Voordaan. Regen, regen en regen, dat was het beeld voor de wedstrijd. We begonnen matig maar groeiden gedurende de eerste helft in de wedstrijd. Toch was het Voordaan via een lange bal op de spits, die met de backhand uithaalde en de 1-0 op het scorebord wist te zetten.

Vanaf dat moment waren we wakker. Een aantal kansjes en corners werden helaas niet benut. Na de rust wisten we de druk verder op te voeren. Vele corners en een paar veldkansen leverden alleen geen treffer op. Het vizier niet op scherp. Vechten tegen een matige start. En snel achter de feiten aanlopen. Dat soort dingen.

Jeugdspeelsters Claire Snel en Luca Preyde wisten een goede indruk achter te laten. Punten leverde het echter niet op. Paar plaatsen gezakt op de ranglijst, dus komende week weer hard werken aan ons spel. Zondag wacht Eindhoven thuis. Komt u kijken? Dan zetten wij een stapje extra.

Hattem H1 - Gooische H1 (0-2) 2-2 : 
De eerste competitiewedstrijd van de 2e seizoenshelft zit er op. Vanmiddag speelde Heren 1 uit tegen Hattem. De eerste helft was er een zoals je ze altijd wilt zien. 5 Minuten na de start maakte Tom Gunther de eerste goal vanuit een strafcorner. 6 Minuten later maakte Tjebbe Keijzer de 2-0. Het, ondanks regen en sneeuw, toegestroomde publiek zag mooie duels en heerlijke kansen. 

De tweede helft kwam Hattem sterker uit de hoek. Door de stevig ingezette press wist Hattem slim de balans uit het Gooise spel te halen. Gooische kon wederom een paar mooie kansen niet verzilveren. 10 Minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Hattem de 1-2 vanuit een sc. En vervolgens, snel er achter aan, de eindstand 2-2. 

Beide teams gaan dus met een punt naar huis. Door de voor ons gunstige uitslagen van de andere teams in de poule blijven we op onze gedeelde 3e plek staan. Volgende week spelen we thuis tegen Union.
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 31 augustus 2019 
07:45  Roosje Res Wedstrijdtafel 
07:45  Felix Hiemstra Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Reinoud Dop Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Bente Zuidgeest Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Phine van Pappelendam Barmedewerker 
10:30  Febe van Traa Wedstrijdtafel 
10:30  Phileine Heule Wedstrijdtafel 
11:15  Roos Bovee Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

John Schmidt
Heike van der Wal
Gijs van Meerten
Meer verjaardagen

Facebook