Tophockey Maa
11

D1 en H1 zijn weer gestart

Voordaan D1- Gooische D1 (1-0) 1-0 :
Over hoe een goede voorbereiding, geen automatisch goede start garandeerde.
De eerste wedstrijd stond gepland op Voordaan. Regen, regen en regen, dat was het beeld voor de wedstrijd. We begonnen matig maar groeiden gedurende de eerste helft in de wedstrijd. Toch was het Voordaan via een lange bal op de spits, die met de backhand uithaalde en de 1-0 op het scorebord wist te zetten.

Vanaf dat moment waren we wakker. Een aantal kansjes en corners werden helaas niet benut. Na de rust wisten we de druk verder op te voeren. Vele corners en een paar veldkansen leverden alleen geen treffer op. Het vizier niet op scherp. Vechten tegen een matige start. En snel achter de feiten aanlopen. Dat soort dingen.

Jeugdspeelsters Claire Snel en Luca Preyde wisten een goede indruk achter te laten. Punten leverde het echter niet op. Paar plaatsen gezakt op de ranglijst, dus komende week weer hard werken aan ons spel. Zondag wacht Eindhoven thuis. Komt u kijken? Dan zetten wij een stapje extra.

Hattem H1 - Gooische H1 (0-2) 2-2 : 
De eerste competitiewedstrijd van de 2e seizoenshelft zit er op. Vanmiddag speelde Heren 1 uit tegen Hattem. De eerste helft was er een zoals je ze altijd wilt zien. 5 Minuten na de start maakte Tom Gunther de eerste goal vanuit een strafcorner. 6 Minuten later maakte Tjebbe Keijzer de 2-0. Het, ondanks regen en sneeuw, toegestroomde publiek zag mooie duels en heerlijke kansen. 

De tweede helft kwam Hattem sterker uit de hoek. Door de stevig ingezette press wist Hattem slim de balans uit het Gooise spel te halen. Gooische kon wederom een paar mooie kansen niet verzilveren. 10 Minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Hattem de 1-2 vanuit een sc. En vervolgens, snel er achter aan, de eindstand 2-2. 

Beide teams gaan dus met een punt naar huis. Door de voor ons gunstige uitslagen van de andere teams in de poule blijven we op onze gedeelde 3e plek staan. Volgende week spelen we thuis tegen Union.
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

8-12 Jongste Jeugd naar Bussum on Ice
9-12 Sponsor-cie vergadering
12-12 ALV

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 29 februari 2020 
07:45  Amelie Janssen Wedstrijdtafel 
07:45  Norah Bolk Wedstrijdtafel 
10:30  Noor Dreyer Wedstrijdtafel 
10:30  Peppe Jansen Wedstrijdtafel 
13:00  Floor Bloemen Wedstrijdtafel 
13:00  Lizzy Koch Wedstrijdtafel 
15:30  Willemijn Huij Wedstrijdtafel 
15:30  Felice Hendriks Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Feline Olden
Tjeerd Lenters
Georgina Wolt
Meer verjaardagen

Facebook