Bestuur Maa
29

Voorstel nieuwe voorzitter: Joost Overgaauw

Graag wil ik Joost Overgaauw aan jullie voorstellen. 


Het Bestuur heeft het voornemen Joost in de komende ALV voor te dragen als mijn opvolger. Ik ben dan bijna 3 jaar voorzitter geweest van deze prachtige club en ik heb er bijna dagelijks heel veel plezier aan beleefd.

Met elkaar hebben wij ervoor gezorgd dat Gooische er goed voor staat, er rust en stabiliteit is binnen de club, dat ruim 2.300 leden wekelijks op het hockeyveld staan en onder leiding van onze professionals zich verder kunnen ontwikkelen, dat de financiën op orde zijn en dat het ons elke keer weer lukt om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren mee te doen op Gooische. Maar waar ook nog genoeg te doen is om onze club steeds weer een stapje verder te brengen. 

Het voelt daarom voor mij als een goed moment om het stokje over te dragen aan Joost. Vanaf nu kan het Bestuur, met Joost en de andere Bestuursleden weer de volgende stappen zetten.

Wij zijn ervan overtuigd dat Joost de juiste voorzitter zal zijn. Om de overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij Joost de komende maanden al een kijkje in de keuken van het Bestuur geven. Hierbij realiseren wij ons natuurlijk dat de ALV het orgaan is dat hierover definitief zal besluiten. 

Sportieve groet, namens het bestuur van Gooische, 
Désirée Theyse

Wie is Joost Overgaauw?

Toen mij een aantal weken geleden werd gevraagd of ik interesse zou hebben in het voorzitterschap van Gooische, was ik allereerst vereerd en direct daarna vooral erg enthousiast. ‘Ja natuurlijk ben ik geïnteresseerd, dat lijkt me fantastisch!’ 

 

Als ik terugkijk, ben ik al meer dan 30 jaar verbonden aan de club. In 1984 werd ik lid van Gooische en ging ik hockeyen bij de Valken (nu de Mini’s). Ik heb tijdens mijn hele jeugd veel uren op de club doorgebracht. Ook mijn 2 zusjes en 2 broertjes hockeyden op Gooische en er werd thuis veel over hockey en Gooische gepraat. Via een bruggetje kwam het onderwerp altijd wel weer terug bij de club.

 

Met een kleine uitstap in mijn studententijd, heb ik tot mijn 35e gehockeyd bij Gooische. Door een rugblessure moest ik stoppen. 

 

De laatste jaren ben ik weer veel op de club te vinden. Mijn hele gezin hockeyt er inmiddels, mijn vrouw Nienke in Dames E, mijn dochter Jasmijn in de Maxi’s en mijn zoontjes Jonas en Quirijn in de Mini’s en de Kabouters. Op zaterdag coach ik het team van Jasmijn en op zondagochtend coördineer ik het Kabouterhockey. Daarnaast sta ik graag langs de lijn bij jeugdwedstrijden, Dames of Heren I.

 

Door de week ben ik huisarts, ik heb sinds 2016 een eigen praktijk in Baarn. Ik ervaar daar dagelijks hoe belangrijk  het is om intensief te bewegen. En hoe fijn het is als dat ook nog met plezier kan.

 

Gooische staat voor mij synoniem voor lekker sporten en samen plezier maken. Een club waar mensen zichzelf uitdagen en waar veel mogelijk is. Een club waar mensen graag zijn. Ik kijk er naar uit om me de komende jaren samen met het Bestuur in te zetten voor Gooische.  Ik realiseer me goed dat ik daarvoor de goedkeuring van de ALV nodig heb.  Als dat het geval is, dan neem jullie graag mee in mijn plannen en zal ik er met volle energie voor gaan.

 

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Winnaars bekers en schalen

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 28 september 2019 
07:45  Cato Alberts Wedstrijdtafel 
07:45  Fenne van Duijvendijk Wedstrijdtafel 
08:00  Annemieke Nijmeijers Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Wieger Dijkstra Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Ole Klein Bog Barmedewerker 
10:30  Liz Felderhof Wedstrijdtafel 
10:30  Isabel Jager Wedstrijdtafel 
11:15  Frederic Stegen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Pepijn Bogers
Anouk van Rhee
Pieter Verhage
Meer verjaardagen

Facebook