Jongste Jeugd Apr
11

Op 6 april weer veel blauwe kaarten!

Op 30 maart en op 6 april bleek de actie zeer succesvol. Bekijk hier de video's: filmpje van  J8E5 - Uno J8E1 en van JF2-SCHC

Gooische start de 2e helft van dit seizoen met een erg leuke positieve actie: de ‘Blauwe kaart’. En in tegenstelling tot de andere kaarten bij hockey is dit een kaart die je graag wil krijgen! 

Het initiatief komt van KNHB en onze Sportiviteit & Respect commissie lanceert de kaart vanaf dit weekend ook op Gooische voor de Jongste Jeugd teams (Benjamins, Mini’s en Maxi’s) met als doel de sportiviteit en respect op de hockeyvelden te vergroten. 

Blauwe Kaart
Bij thuiswedstrijden kunnen de Gooische Jongste Jeugd teams na afloop van de wedstrijd een ‘blauwe kaart’ uitreiken aan de tegenstander. Op de kaart geeft het team aan waarom de tegenstander sportief was en een compliment verdient. Zo wordt de wedstrijd op een leuke positieve manier samen afgesloten. 

Start van de actie
Op zaterdagochtend 30 maart en 6 april is de commissie S&R op de club om de blauwe kaarten aan de Jongste Jeugd teams te geven en die ochtenden gaat de actie van start. 

Neem na de wedstrijd even de tijd om de kaart te laten invullen door het team en direct daarna samen te overhandigen aan de tegenstander, bijvoorbeeld tijdens de limonade na afloop. 

Doe mee en win!
Heb jij een kaart overhandigd? Stuur dan een foto of filmpje van de uitreiking van de kaart (inclusief een beeld van de kaart waarop de tekst duidelijk leesbaar is) naar de commissie S&R: [email protected]. De foto’s of filmpjes worden op de website en/of social media-kanalen van Gooische geplaatst. Voor de leukste inzending kan het team een leuke prijs winnen ....de ‘blauwe taart’! 

Meer informatie
Heb je vragen over deze actie? We ontvangen ze graag via een mailtje aan [email protected]  

Je kunt hier het filmpje van KNHB over de blauwe kaart-actie. 

Wij wensen jullie veel plezier. 
Met sportieve groet, de commissie Sportiviteit & Respect


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Roeland Bloemen
Michiel van 't Hek
Roeland Bloemen
Meer verjaardagen

Facebook