Jongste Jeugd Apr
7

Sport ZonVeilig Smeercase

Afgelopen zaterdag, 6 april, was de start van de Smeercase actie. MD7 smeerde zich goed in met zonnebrand creme, die zij ontvingen van Rogier Hofman. Rogier, oud international, gaf aan dat bij het Nederlands elftal iedereen zich altijd insmeert. Insmeren wordt daar net zo belangrijk gevonden als water drinken. Binnen Gooische willen wij dat ook heel graag. Daarom hebben wij van SportZonVeilig die deze actie organiseert, flesjes met zonnebrand gekregen voor achter de bar. Ben je je vergeten in te smeren, maak dan vooral gebruik van deze actie en loop even naar de bar voor een grote dot zonnenbrandcreme. 

Bekijk hier het filmpje voor een sfeerimpressie van de start van de campagne op Gooische. 

Als we met de kinderen naar het strand gaan, is het eerste wat we in de tas stoppen: zonnebrandcrème. Alleen wanneer we ons kroost laten sporten in de zomerzon, vergeten we het vaak. Uit onderzoek blijkt dat slechts 1 op de 10 kinderen ingesmeerd op het sportveld staat. Maar daar komt nu verandering met de introductie van De Smeercase.

De Smeercase is een handig kratje met flessen NIVEA SUN zonnecrème. Gratis ter beschikking gesteld door Sport ZonVeilig. Vanaf nu smeren dus!   


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Willem Habers
Mariette Daamen
Sjoerd van Peer
Meer verjaardagen

Facebook