Tophockey Mei
15

Dider Meijer en Arnout Luitse nieuwe begeleidingsteam H1

Vanaf volgend seizoen 2019-2020 zijn Dider Meijer en Arnout Luitse verantwoordelijk voor de begeleiding van Gooische Heren 1. Dider Meijer heeft hierbij de eindverantwoordelijkheid en hij zal nauw worden bijgestaan door assistant Arnout Luitse. 

We kiezen hiermee voor een jong maar heel ambitieus duo. Afgelopen jaar zijn een groot aantal nieuwe spelers bij Gooische komen spelen. Met dit team willen we het komende seizoen de volgende stap maken. Doorgroei vanuit de Gooische jeugd is hier een belangrijke doelstelling in. Een jong en ambitieus duo past goed op dit profiel en deze uitdaging.  

We nemen daarmee afscheid van Robbert-Paul Aalbregt die al medio mei vervroegd begint bij Dames 1 van Rotterdam. We wensen hem daar veel succes en zijn hem dankbaar voor zijn prestaties bij Gooische Heren 1 in de afgelopen jaren. 

Zijn taken voor de laatste weken van dit seizoen worden overgenomen door de assistenten Arnout Luitse en Bastiaan van Veelen. We hebben  er alle vertrouwen in dat deze begeleiding en de huidige selectie dit goed zullen oppakken. 

 

Het bestuur van Gooische HC


Meer weten over deze heren? Dat kan! Lees hieronder meer over Dider en Arnout. 

Dider Meijer (31 jaar) 


Dider heeft in zijn jeugd bij Pinoké gespeeld, waar hij ook is opgeleid tot coach. In de senioren heeft hij bij meerdere teams in de Overgangsklasse gespeeld, waarvan de laatste jaren bij de Almeerse. Na 2 jaar spelen in Heren 1 van Almere heeft hij de afgelopen jaren Dames 1 van Almere gecoached. Daarnaast is hij sinds afgelopen jaar betrokken bij het opleidingsteam jongens B-team van KNHB.

Dider Mijer: "Ik heb extreem veel zin om op een mooie club als Gooische Heren 1 te mogen begeleiden. Ik heb heel veel passie voor onze sport en hoop die te mogen delen".

 

Arnout Luitse (36 jaar)


De afgelopen 1,5 jaar is Arnout al betrokken geweest bij Heren 1 en hij zal aankomend seizoen zijn eerste volledige seizoen als trainer/coach gaan doen. Van zijn 15e tot zijn 30e heeft hij in de Overgangsklasse gespeeld, met 2 keer een promotie naar de Hoofdklasse met Voordaan. In het dagelijks leven is Arnout ondernemer en ontwikkelt hij een sponsorsoftware pakket voor verenigingen, genaamd Sponsit.

Arnout "Ik heb erg veel zin om met Heren 1 de volgende stap te zetten en er een fantastisch seizoen voor de spelers en de club van te maken”.

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

8-12 Jongste Jeugd naar Bussum on Ice
9-12 Sponsor-cie vergadering
12-12 ALV

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 29 februari 2020 
07:45  Amelie Janssen Wedstrijdtafel 
07:45  Norah Bolk Wedstrijdtafel 
10:30  Noor Dreyer Wedstrijdtafel 
10:30  Peppe Jansen Wedstrijdtafel 
13:00  Floor Bloemen Wedstrijdtafel 
13:00  Lizzy Koch Wedstrijdtafel 
15:30  Willemijn Huij Wedstrijdtafel 
15:30  Felice Hendriks Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Friso Heybroek
Tjeerd Lenters
Lauren Wortman
Meer verjaardagen

Facebook