Junioren Jun
12

29 juni: clubshirt ruilen tijdens ruilbeurs

Is je clubshirt te klein (of te groot)? As zaterdag 29 juni van 10.00 – 12.00 uur organiseert de kledingcommissie een ruilbeurs op Gooische hockeyclub. We bieden jeugdleden dan de mogelijkheid om hun clubshirt om te ruilen voor een maat groter/kleiner. Er is maar een beperkte voorraad aanwezig. Shirt kunnen alleen worden geruild zolang de voorraad strekt. Kom daarom alleen je shirt ruilen, als het echt te klein/groot is. Het shirt moet bij inlevering aan een aantal voorwaarden voldoen: er mogen geen gaten of vlekken in zitten en moet schoon worden ingeleverd. 

Uiteraard kun je het clubshirt ook onderling ruilen. Dan gaan we ervan uit dat je dit zelf regelt! Kijk hiervoor ook op de handige Gooische Vraag & Aanbodpagina op Facebook

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Op de Gooische website vind je meer informatie over de regeling voor de clubshirts.

Opgezegd?
Heb je je lidmaatschap opgezegd? Dan moet je je clubshirt weer inleveren (in goede en nog te gebruiken staat). Dat kan uiterlijk t/m zaterdag 22 juni bij Hockey Republic in Bussum, voorzien van een label/sticker met je naam en team. Als je het shirt niet inlevert of het shirt inlevert in een zodanige staat dat het niet meer herbruikbaar is (verwassen of beschadigd), betaal je € 30,00 aan vervangings- en administratiekosten.
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Eric Klein Bog
Onno van Oijen
Dolf Wentrup
Meer verjaardagen

Facebook