Junioren Sep
5

Vacatures commissie Junioren

Rent de hele familie op zaterdag naar het hockeyveld, ben je altijd langer op Gooische dan je had gepland en zie je mogelijkheden om van Gooische een nóg betere plek te maken waar kinderen veilig, met plezier en op sportieve wijze hun hockey uitdaging kunnen vinden? 


Meld je dan want we zoeken 2 nieuwe lijn coördinatoren in de junioren commissie!


Vacature Coördinator meisjes CD breed

Als coördinator voor de meisjes CD lijn, ben je het aanspreekpunt voor de coaches van de breedte teams over alle voorkomende vragen gedurende het seizoen. Aan het begin van het seizoen zorg je ervoor dat alle teams coaches hebben en dat zij voorbereid zijn op hun taak. Gedurende het seizoen praat je regelmatig met coaches en trainers over de ontwikkelingen in de teams en bespreek je opvallende zaken. Je bouwt een goede band op met coaches en trainers en wisselt relevante informatie uit over het welbevinden en de ontwikkeling van spelers. Voor de CD lijn gaat het dan onder andere over : Hoe kun je door middel van positief coachen het beste uit je spelers halen? Hoe creëren we een optimale samenwerking tussen coaches en trainers. Hoe enthousiasmeren we (potentiele) keepers en hoe zorgen we voor een positieve en plezierige omgeving waarbij iedereen zich optimaal wil én kan inzetten. De junioren commissie zet zich gedurende het hele jaar in om structurele verbeteringen aan te brengen ten aanzien van de hockeyomgeving.

Heb je zelf kinderen in de leeftijdsgroep meisjes CD, want dat is wel echt handig voor deze functie, en wil je je inzetten voor een mooie hockey omgeving voor de breedte teams ? Mail ons via [email protected] dan gaan we graag met je in gesprek.


Vacature Coördinator Jongens AB breed

Als coördinator voor de jongens AB lijn, ben je het aanspreekpunt voor de coaches van de breedte teams over alle voorkomende vragen gedurende het seizoen. Aan het begin van het seizoen zorg je ervoor dat alle teams coaches hebben en dat zij voorbereid zijn op hun taak. Gedurende het seizoen praat je regelmatig met coaches en trainers over de ontwikkelingen in de teams en bespreek je opvallende zaken. Je bouwt een goede band op met de coaches en trainers en wisselt relevante informatie uit over het welbevinden en de ontwikkeling van spelers. Voor AB teams gaat het dan onder andere over het creëren van optimale betrokkenheid van de spelers, het faciliteren van een positieve sport omgeving die aansluit bij de belevingswereld van deze leeftijdscategorie. De junioren commissie zet zich gedurende het hele jaar in om structurele verbeteringen aan te brengen ten aanzien van de hockeyomgeving.

Heb je zelf kinderen in de leeftijdsgroep Jongens AB leeftijd, want dat is wel echt handig voor deze functie, en wil je je inzetten voor een mooie hockey omgeving voor de breedte teams ? Mail ons via [email protected] dan gaan we graag met je in gesprek.

 

 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Advertentie

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 28 september 2019 
07:45  Cato Alberts Wedstrijdtafel 
07:45  Fenne van Duijvendijk Wedstrijdtafel 
08:00  Annemieke Nijmeijers Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Wieger Dijkstra Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Ole Klein Bog Barmedewerker 
10:30  Liz Felderhof Wedstrijdtafel 
10:30  Isabel Jager Wedstrijdtafel 
11:15  Frederic Stegen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Pieter Verhage
Celine Beelaerts van Blokland
Maya Carson
Meer verjaardagen

Facebook