Zaalhockey Okt
11

Zaalhockey

Hier vind je alle informatie over het aankomende zaalhockeyseizoen.

Coachavond - 4 november om 20:00 uur op Gooische
De coachavond is speciaal voor jou als coach. Je ontvangt informatie over de uitrusting, wedstrijden, belangrijkste spelregels, zaalleiding, praktische tips etc. En belangrijk, de keepersbandjes worden uitgedeeld. Neill Saarberg en David ten Hove, technische managers/trainers geven de technische en tactische tips.

Scheidsrechtersavond - 12 november om 20:00 uur op Gooische
De scheidsrechtersavond is speciaal voor de ouders en scheidsrechters uit jouw team. Bondsscheidsrechter Pascal Engelbertink geeft een uitgebreide briefing over de spelregels van zaalhockey. Belangrijk en nuttig, dus geef het door! Vind je het zelf ook zinvol, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Zaalhockeyclinic - 16 november van 16:00 - 18:00 uur in de Lunet
Onder leiding van Robert Tigges, zaalhockey-international wordt er een speciale clinic georganiseerd voor alle coaches en trainers van Gooische. Je kunt je vragen stellen en er worden (praktijk)beelden gedeeld. Door onze spelers en speelsters worden er zowel technische als tactische live-demonstraties gegeven. Komt allen!

WinterWonderHockey - 24 november van 10.00 tot 17.00 uur in de Lunet en van 14.00 tot 19.00 uur in de Zandzee
Met de WinterWonderHockey trappen we voor de spelers van zowel de Jongste Jeugd als alle breedteteams het zaalhockeyseizoen feestelijk af. Iedere speler wordt hiervoor uitgenodigd, dus ook als hij of zij zich niet heeft aangemeld voor zaalhockey. De clinic duurt een uur en wordt verzorgd door de trainers van Gooische en spelers uit B1. Binnenkort ontvangen de spelers de aanmeldingsmail, maar geef het nu alvast door aan de ouders. Uiteraard ontvangt iedereen voor de 24e de exacte tijden en locatie voor die dag. 

Kortom, twee waardevolle avonden en twee leuke clinics die bijdragen aan een mooie start van het zaalhockeyseizoen. We kijken er naar uit je te zien!

Met sportieve groet,
Simone de Swart
Zaalhockeycommissie
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Koen Peeperkorn
Sjoerd van Peer
Michiel van 't Hek
Meer verjaardagen

Facebook