Arbitrage Okt
11

Scheidsrechtersexamen

Als spelend lid moet je vanaf de B-categorie in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Deze kun je behalen door een scheidsrechtersexamen te doen. Op 13, 18 en 19 november om 19:00 en 20:00 uur kun je examen doen in het clubhuis. 

Aanmelden
Graag ontvangen wij een bevestiging van jouw aanwezigheid op de mails die verstuurd zijn aan alle spelende A- en B-junioren. Als je echt niet kunt, geef dat dan via een mail aan [email protected] door met de reden waarom je niet kunt komen. In dat geval plannen we een nieuwe datum. 

Waarom een scheidrechtersexamen? 
We willen graag benadrukken dat het behalen van het scheidsrechtersexamen verplicht is voor alle spelende leden vanaf de B-categorie. Vanaf 1 december betekent geen kaart, dat je bij aanvang van het veldseizoen niet mag spelen! Je zult dan ook ergens anders je examen moeten doen.

Hoe werkt het?
De cursus voor het scheidsrechtersexamen wordt gegeven met behulp van e-learning. Je leert dus thuis achter de computer. De online cursus neemt in totaal ongeveer drie tot vier uur in beslag, afhankelijk van je kennis van de spelregels. 

Het examen wordt gezamenlijk en schriftelijk afgenomen in het clubhuis en duurt circa een uur. Voorafgaand aan het examen kun je ons nog vragen stellen. Wij helpen je graag! Direct na het examen krijg je te horen of je het gehaald hebt. Je kaart en een scheidsrechtersfluit worden op een later moment aan de coaches overhandigd. 

Persoonlijke inlogcode
Vanuit de KNHB ontvang je een welkomstmail met daarin de link naar de leeromgeving ‘Opleiding Clubscheidsrechter’. De site is ook te openen op een tablet of telefoon. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving zodat je ook na je examen nog je kennis kunt opfrissen. Bij het gebruik van de browser Safari: bij de instellingen van Safari cookies accepteren.

Mocht je geen mail van de KNHB hebben ontvangen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar [email protected]

Belangrijk: Wij gebruiken het eerste mailadres dat bij ons bekend is. Dit e-mailadres is persoonlijk. Er kunnen geen twee kandidaten gebruik maken van hetzelfde e-mailadres (je kunt inloggen bij ‘Mijn Gooische’ om het e-mailadres te controleren en eventueel aan te passen).

Kosten bedragen 10 euro, via incasso achteraf.

Let op! Geen kaart? Niet spelen!

Wij wensen jullie allemaal veel succes bij de voorbereiding en natuurlijk voor het examen zelf. Als er vragen zijn, mail ons dan gerust.

Met sportieve groet, namens de Arbitrage Commissie,
Emmelien Houtzager, Roos Bovee, Guanita Milder

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Michiel van 't Hek
Willem Habers
Tom Arends
Meer verjaardagen

Facebook