Zaalhockey Nov
24

Winter Wonder Hockey vandaag

Beste speler,

Vandaag is Winter Wonder Hockey; de winterse clinic voor de start van het zaalhockeyseizoen. Heb jij je ingeschreven, dan heb je een mailtje ontvangen met de informatie (als je je niet hebt ingeschreven, kun je helaas niet meedoen wat de clinic zit vol). Hieronder nog even de belangrijkste informatie. 

De Winter Wonder Hockey Clinic
Onder deskundige begeleiding van een hoofdtrainer, geassisteerd door spelers uit MB1 en JB1, leer je handige moves, krijg je tactische tips en leer je spelenderwijs nog beter de regels van het zaalhockeyspel.

Tijd en locatie
De clinics worden gegeven in de Lunet (Naarden) of de Zandzee (Bussum). Je bent ingedeeld in je eigen team en de clinic duurt een uur. De clinics worden gegeven tussen 9.00 en 19.00 uur en we houden rekening met de tijdsindeling als je die dag een wedstrijd hebt. Kijk in het schema hieronder wanneer je ingedeeld bent en waar. 

Winterse outfit
Het heet niet voor niets Winter Wonder Hockey, dus om een extra winters tintje te geven aan de clinic, zien je we graag in een winterse outfit. Lekker warm tijdens de warming-up! Dus trek je muts, beenwarmers, sjaal of wat je zelf gebreid hebt, uit de kast! Wij zijn heel benieuwd. Maar vergeet vooral niet je zaalhockeystick, bitje, scheenbeschermers en zaalhockeyschoenen mee te nemen.

Tot straks!
De zaalhockeycommissie
Rutger, Aleid, Marieke, Rutger en Simone


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Koen Peeperkorn
Bo van den Brink
Bendt van Beek
Meer verjaardagen

Facebook