Bestuur Apr
9

Erevoorzitter en erelid Reina Kroese-Suurenbroek (88 jaar) overleden

In de nacht van 5 op 6 april is onze erevoorzitter en erelid Reina Kroese overleden.

Reina liep bijna 70 jaar op onze club rond. Als lid, als bestuurslid, als voorzitter, als erelid en als erevoorzitter. Met recht een Gooische Gouden kroondrager. Tot op het laatst kwam Reina trouw naar iedere Algemene Leden Vergadering. Daar zat ze dan, vooraan op het bankje. Altijd betrokken en geïnteresseerd in de club. Zij sloot de ALV dan af met haar laatste woord. Altijd opbouwend en positief en eindigend met een "TOI, TOI, TOI”, haar beide duimen omhoog. We gaan haar missen!

Namens alle Gooische leden wensen wij haar echtgenoot en haar kinderen en alle familieleden en vrienden veel sterkte toe met het verlies van deze hele bijzondere vrouw.

De uitvaart zal vanwege de COVID-maatregelen in zeer besloten kring plaatsvinden. Gooische zal haar op een later moment herdenken.

Joost Overgaauw
Voorzitter Gooische HC

In memoriam, geschreven door Frank Wyers (erelid)

Ons bereikte het verdrietige bericht van het overlijden op 88-jarige leeftijd van onze erevoorzitter, erelid, gouden kroondraagster en oud-voorzitter Reina Kroese - Suurenbroek (1931-2020).

Reina was een markante verschijning en een echte Gooische vrouw die in 1951 lid werd van Gooische en reeds in 1954 op 23-jarige leeftijd (!) zitting nam in het bestuur van Karel Houtzager. Daarna heeft zij tot en met 1976 in verschillende besturen gezeten, voornamelijk als secretaris. In november 1996 keerde zij terug in het bestuur als voorzitter tot 2001 toen er een beroep op haar werd gedaan tijdens een bestuursvacuüm. In 1996 was zij mede initiatiefneemster tot de oprichting van de reünistenvereniging De Rozenboom (als eerbetoon aan Robbie Roodhuyzen de Vries).

In 2012 werd zij benoemd tot erevoorzitter en was zij in die hoedanigheid altijd aanwezig tijdens de ledenvergaderingen van de club. Hierbij voerde zij steevast het laatste woord om het bestuur te bedanken. Dat kenmerkte Reina. Haar kordate en opgewekte houding, naast een altijd positieve stemming maakte op velen een grote indruk.

Met het overlijden van Reina wordt een halve eeuw geschiedenis van onze club afgesloten. We zullen haar node gaan missen.

Namens alle Gooische leden wensen wij haar man Frits en haar kinderen en verdere familieleden veel sterkte toe.

        
Nieuws afbeelding

Sponsor voucher van de maandGerelateerde nieuwsberichten

Corona-regels, samen moeten we het doen!

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 26 september 2020 
07:45  Tobias Kristians Wedstrijdtafel 
07:45  Boudewijn van Beek Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Julius de Kool Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Benjamin Mac-Lean Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Roosje Schimmel Barmedewerker 
10:30  Tom Baaij Wedstrijdtafel 
10:30  Walle Ebeling Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Jack Spaans Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Emily Feimann
Casper de Nooijer
Cisca Fentener van Vlissingen
Meer verjaardagen

Facebook