Bestuur Mei
16

Ook Senioren, Trimmers & Veteranen kunnen weer gaan trainen.

We mogen weer!

Na de jeugd mogen ook de senioren, veteranen en trimmers weer gaan trainen.

Dit is natuurlijk super fijn, maar ook wij moeten ons aanpassen.
Gooische heeft haar Corona protocol uitgebreid voor de senioren, trimmers en veteranen. Alleen binnen dit kader kunnen wij weer gaan trainen.

We vragen aan iedereen om het corona protocol met de specifieke aanvulling voor senioren, trimmers en veteranen aandachtig te lezen. Alleen zo kunnen we samen op een verantwoorde manier weer gaan trainen.

Aanvulling protocol trainen senioren, trimmers & Veteranen.

 • Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Dit betekent: geen (onderlinge) wedstrijdjes!
 • Maximaal 20 personen (inclusief trainer) op 1 veld.
 • De maximale groepsgrootte is 10 personen. Kom je met meer dan 10 uit je team trainen? Dan moet de groep dus gesplitst worden en verdeeld over de twee helften van het veld.
 • Er is een aangepast trainingsschema: elk team traint op één heel veld. Je team kan dus op een andere dag/tijdstip trainen dan je gewend bent (zie voor tijden en veld Gooische app).
 • Je traint alleen als jouw team zich heeft opgeven en is opgenomen in het trainingsschema.
 • Bij afwezigheid van een trainer, wijs je iemand in het team aan die erop let dat er wordt getraind conform het Corona-protocol.
  Neem na de laatste training de spullen mee en zet ze neer op het terras (bij de ingang van het terrein).
 • Blijkt het trainen toch minder leuk en verdwijnt het animo? Meld het team dan af bij Neill.Wil je als team een ander tijdstip of dag, vraag naar mogelijkheden bij Neill en ga niet zelf iets regelen tenzij je met een team kan ruilen. Maar ook als je ruilt, graag even doorgeven aan Neill([email protected]).

Al geldende maatregelen voor alle leden.

 • Het clubhuis (incl kleedkamers en douches) is gesloten, behalve voor trainers, de clubmanager – tevens de ‘Corona-coördinator’ – en degenen die en rol hebben bij toezicht of accommodatiebeheer;
 • Spelers arriveren maximaal 5 minuten voor de training en verlaten de accommodatie direct na de training. Dus op tijd stoppen met de training en het veld direct verlaten zodat de volgende groep erop kan.
 • Het absoluut NIET is toegestaan om eigen drankjes mee te nemen en te nuttigen na afloop van de training.
 • Spelers komen zoveel mogelijk met de fiets wegens beperkte parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen worden buiten de accommodatie geparkeerd tussen de dranghekken. Ingang via het grijze hek bij het clubhuis.
 • Spelers mogen alleen eigen materiaal aanraken, zoals stick en bidon.Spelers leggen hunspullen neer bij de "kapstokjes” (hesjes) langs de lange zijden van het veld (niet in de dug-out!)
 • Er wordt getraind zonder hesjes.
 • De spelers raken de bal alleen met hun stick aan. De trainer (of de aangewezen persoon uit het team) is de enige die de ballen en ander trainingsmateriaal zoals pilonnen met de hand aanraakt.
 • Tenslotte gelden natuurlijk de algemene hygiëneregels. Let op elkaar, gebruik altijd je gezond verstand en was je handen thuis na de training.

Er wordt regelmatig gecontroleerd door de gemeente. Boetes zijn zonde, maar nadelige consequenties (zoals stoppen met trainingen) is nog veel vervelender, met name voor hockeyers (jeugd of volwassen) die zich wel aan de regels houden. 

Wie traint wanneer?

De Gooische App is up to date; hier vind je het actuele trainingsschema.

Om iedereen zoveel mogelijk te kunnen laten trainen, kan het zijn dat je niet op je gebruikelijke dag en tijd traint. We vragen hiervoor jullie begrip.

Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden, laat het ons weten op [email protected]

Via de website en app delen wij regelmatig belangrijke informatie. Ook via de wekelijkse nieuwsbrief proberen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden.

En na al deze richtlijnen willen we jullie vooral heel veel plezier met hockeyen toewensen!

Met sportieve groet,

Het bestuur van Gooische

[email protected]

Nieuws afbeelding