Bestuur Jun
5

Bestuur draagt Astrid Nollen voor- Astrid stelt zich graag voor


Het was een grote en hele leuke verrassing toen ik door Maud gebeld werd of ik haar eventueel zou willen opvolgen in het bestuur. Een hele eer dat het bestuur voor deze functie aan mij denkt!

Een groot deel van mijn leven sta ik al op of naast een hockeyveld. In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gehockeyd bij HGC en sinds wij in Bussum wonen heb ik gespeeld bij Gooische. Begonnen met een groep vriendinnen bij de semi-veterinnen en doorgestroomd naar veteranen C. Helaas heb ik op het hockeyveld mijn knie definitief geblesseerd waardoor ik zelf niet meer kan spelen. 

Ik ben getrouwd met Daan en samen hebben we 3 kinderen; Fem (17), Christiaan (16) en Josephine (14). Allebei hebben wij om en om de afgelopen jaren onze kinderen met veel plezier gecoacht. Sinds twee jaar maak ik deel uit van de Junioren Commissie en deze ervaring heeft een goed beeld gegeven van alles wat er komt kijken bij de organisatie van het jeugdhockey.

In het dagelijks leven heb ik mijn eigen coach praktijk voor o.a. loopbaancoaching en oncologie coaching.

Het leuke van hockey is dat het een teamsport is; je kunt het spel alleen maar goed spelen als je bereid bent al je teamgenoten daarin te betrekken. Je hebt iedereen nodig, in welke vorm dan ook. Door middel van o.a. positief coachen kan je kinderen in hun kracht zetten en laten groeien. De teams en coaches die openstaan en waardering hebben voor elkaars talent of bijdrage halen het maximale uit elkaar, het team en uit zichzelf. Daarmee sta je per definitie al 1-0 voor!

Ik kijk er naar uit om me naast het goed organiseren van alles wat bij deze functie komt kijken, me ook in te zetten voor dat stukje teambuilding en positief coachen.

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Justus Eggink
Florianne Burgers
Cato Alberts
Meer verjaardagen

Facebook