Bestuur Jun
17

Vanavond: de Algemene Ledenvergadering

Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Gooische Hockey Club die op woensdag 1 juli om 20.00 uur plaatsvindt.

Gezien het feit dat als gevolg van de coronamaatregelen een bijeenkomst met een groot aantal personen in het clubhuis nog niet mogelijk is, zal de Algemene Ledenvergadering deze keer deels digitaal plaatsvinden. 

Opzet ALV
Voor de ALV kunnen we maximaal 50 mensen in het clubhuis uitnodigen om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen voor iedereen. Daarom zal het voor deelneming aan de vergadering nodig zijn dat je je van tevoren aanmeldt. Hierbij gaan we in principe uit van de regel ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ (met uitzondering van Ereleden en Leden van Verdiensten die voorrang krijgen).
 
Het is ook mogelijk om de vergadering digitaal te bij te wonen voor degenen die, om veiligheidsredenen, liever niet willen komen of voor degenen die niet kunnen komen (bijvoorbeeld omdat zich al 50 mensen hebben aangemeld). Tijdens de vergadering zijn digitaal alleen bestuursleden zichtbaar. Andere deelnemers aan de vergadering komen niet zichtbaar in beeld.

Agenda
De agenda van de ALV is beperkt tot die onderwerpen die geen uitstel dulden. Daarbij gaat het vooral om de contributie-vaststelling voor komend seizoen en om de een bestuurswisseling. De agenda is te vinden achter MijnGooische (onder -> Club -> Documenten -> Notulen en Agenda’s ALV). 

Afsluitende borrel
Na de ALV willen we heel graag met een grotere groep een borrel drinken. Om dit rare hockeyseizoen af te sluiten en om de wens uit te spreken dat we na de zomer een nieuw seizoen ingaan vol mooie en sportieve hockeywedstrijden, trainingen en gezellige bijeenkomsten langs de velden. Deze borrel zal buiten plaatsvinden en hiervoor kunnen wij maximaal 100 mensen ontvangen. Ook hiervoor moet je je vooraf aanmelden.
 
Wijze van aanmelden voor ALV en/of Borrel, van vragen stellen en van stemmen.
Wij hebben alle leden een link gestuurd waarmee je je kan aanmelden, waarmee je vooraf je stem kan uitbrengen en waarmee je vooraf vragen kan stellen. Dit moet vóór 28 juni gedaan worden!

Dank woord
Deze digitale ALV wordt digitaal mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring door allround computerservice-bedrijf Gooiland Computers, Lambertus Hortensiuslaan 78, Naarden.
Nieuws afbeelding

Reacties

Derk Draskoczy

26-6-2020 @ 13:35:25 |Graag meld ik mij aan om de ALV en de aansluitende borrel bij te wonen.

 
Derk Draskoczy

26-6-2020 @ 14:15:29 |Sorry, dacht dat dit de link was, heb mij nu op de goede manier aangemeld !

 

Reageer op het nieuws


Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Justus Eggink
Thijn Oranje
Floris Luger
Meer verjaardagen

Facebook