Bestuur Jan
13

Corona Update Jeugdleden 13 jan 2021

Beste jeugdleden,

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet willen jullie weer graag laten weten wat dit voor gevolgen heeft voor o.a. de trainingen en de start van de competitie. Er zijn veel bijzondere omstandigheden waar we rekening mee moeten houden, denk hierbij aan de beperkte veldcapaciteit bij Gooische en verdere overheidsrestricties. Maar met aanpassingen en flexibiliteit proberen we ons vooral te richten op wat wel kan en proberen we iedereen zo veel mogelijk te laten hockeyen.

Start competitie
De verlenging van de lockdown met drie weken en de voorjaarsvakantie die in februari valt, verwachten wij niet dat de competitie start voor maart 2021. 

Nieuwbouw
De verbouwing van de accommodatie verloopt volgens plan maar we hebben nog steeds te maken met verminderde veldcapaciteit. 

Zaalhockey
Zaalhockey hebben we helaas moeten annuleren. We zullen overgaan tot een gedeeltelijke restitutie van de zaalcontributie. Daar horen jullie snel meer over. 

Trainingen Jeugd Breedte, Top en Jongste Jeugd
Met ingang van 18 januari start een nieuw trainingsschema: de jeugd breedte teams A t/m D en de Jongste Jeugdteams gaan 1 keer per week 1 uur trainen. De lijnteams gaan 2 keer per week 1 uur trainen. Rekening houdend met de veldcapaciteit, traint ieder team (muv de Benjamins) dus 1 uur minder.

Alle zaalteams worden ingepast in het nieuwe trainingsschema. Het kan dus zijn dat je trainingstijd hierdoor zal wijzigen. Houd daarom de Gooische App goed in de gaten. 

Onderlinge wedstrijden Breedte, Top en Jongste Jeugd
De jongste jeugd en de breedte teams kunnen in de weekenden (zaterdag en zondag) onderling wedstrijden (2 X 25 min) spelen. Voor de jongste jeugdteams maakt de Jongste Jeugdcommissie hiervoor een schema. Voor de Breedteteams zal de Juniorencommissie eerst het animo inventariseren bij de coaches. Ook de lijnteams krijgen de mogelijkheid om in het weekend (zaterdag en zondag) een wedstrijd of extra training te organiseren. De coaches worden hiervoor benaderd. 

Weer doen we een beroep op jullie flexibiliteit om er met elkaar het beste van te maken. De sleutel tot succes blijft dat we deze periode samen moeten doorkomen. Houd vooral de website & app in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en het actuele trainingsschema. Heb je vragen, stel ze vooral via [email protected].

Met sportieve groet,

Roderik Verkleij (bestuurslid Tophockey) & 
Astrid Nollen (bestuurslid Breedtehockey)
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 6 maart 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Thijs van Bentum Barmedewerker 
08:00  Julie Everard Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Dex de Buisonj√© Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Livia-Mae van Oijen Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Gijs van Eck Barmedewerker 
11:15  Noor Kloosterman Barmedewerker 
14:30  Debora Straatman Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Ole van Leeuwen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Jean-Luc Zeguers
Lieve van den Akker
Cleo Tanja
Meer verjaardagen

Facebook