Lustrum Sep
9

Uitstel Gooische lustrum feestweekend

 


Beste leden,

Helaas, deze week hebben de lustrumcommissie en het bestuur samen besloten om het geplande Lustrum Openingsweekend van 7 tot en met 10 oktober uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum in 2022.

Dit is geen eenvoudige beslissing geweest. Daaraan voorafgaand zat een lange periode van grote onzekerheid rondom de RIVM-maatregelen en is er veel onderling en met de leden gesproken.

Overwegingen

Onder de huidige RIVM-richtlijnen zijn indoor-evenementen onder de 750 man toegestaan, mits met in achtneming 1,5 meter afstand, placering (vaste zitplaatsen) en geldig coronatoegangsbewijs. Onder deze huidige maatregelen, kunnen wij geen fantastische feesten of andere leuke evenementen organiseren. 

Het is afwachten wat er tijdens de eerstvolgende persconferentie op 20 september wordt aangekondigd. Deze datum ligt heel dicht op de geplande feestelijkheden waar Gooische definitieve verplichtingen voor zal moeten aangaan.

Wij zien ook de ontwikkelingen op de scholen, waar hele klassen naar huis worden gestuurd wegens besmettingen en merken wij dat teams niet compleet zijn omdat spelers in quarantaine moeten. In het algemeen en in het bijzonder na de publicatie van de lustrumactiviteiten in het bovengenoemde weekend van oktober hebben wij zeer wisselende reacties ontvangen. Gooische is wat dat betreft een goede afspiegeling van de maatschappij; hoewel veel mensen op zich veel zin hebben in een feest, ziet de één geen enkele belemmering terwijl de ander voorzichtig of zelfs huiverig is om in deze tijd met een grote groep uitzinnige mensen in een dampende tent te staan.

Corona is een maatschappelijk dilemma gebleken, waarover de meningen sterk zijn verdeeld. Zo zullen de meningen over onze beslissing ook uiteenlopen. Maar uiteindelijk zijn wij een hockeyclub en zijn wij vooral heel blij dat iedereen weer mag hockeyen en op de club aanwezig mag. zijn. De lustrumcommissie en het Bestuur koesteren dit en willen nu geen onnodig (gezondgheids)risico lopen met onze leden.

Ook feesten doe je samen
Wij willen een feest geven voor alle leden van onze club, van jong tot oud, en niet alleen voor de groep die zich comfortabel genoeg voelt om te komen. Want ook feesten doe we heel graag samen!

Waarschijnlijk zullen de feestelijkheden in juni 2022 plaatsvinden, hierover later meer. Wij gaan verder met alle plannen en met het zoeken naar sponsoren en verheugen ons erop om met z’n allen zo’n groot feest te houden dat het (gloednieuwe clubhuis-) dak eraf gaat!

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kan dit via de onderstaande mailadressen.

Met sportieve groet,

Pieter Six, voorzitter Gooische Lustrum Commissie

[email protected]

Joost Overgaauw, voorzitterBestuur Gooische HC

[email protected]

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 18 september 2021 
07:45  Valentine van der Lugt Wedstrijdtafel 
07:45  Valerie Muntinga Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Tijmen Andela Barmedewerker 
08:00  Lisandre Peperkamp Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Seger Kas Barmedewerker 
10:30  Nine van der Windt Wedstrijdtafel 
10:30  Kara Blancaflor Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Livia-Mae van Oijen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Sofie Taminiau
Suus Cobussen
Kate Bakker
Meer verjaardagen

Facebook