Zaalhockey Sep
16

Aanmelden Zaalhockey tot 19 september.

Beste jeugdspeler, mini's & Maxi's van Gooische,

Het veldseizoen is nog maar net begonnen en je krijgt nu al een uitnodiging om mee te doen aan de zaalhockeycompetitie voor dit winterseizoen. We realiseren ons dat we er vroeg bij zijn. Maar de indelingen zijn nodig, ook voor de KNHB, om te zorgen dat de wedstrijdschema’s en locaties op tijd geregeld zijn. Daarom willen we je vragen om je tijdig op te geven. Zaalhockey is dé manier om tijdens de winterstop te zorgen dat je beter spelinzicht en betere techniek krijgt. En het is ook nog eens supergezellig! 

Graag vernemen wij uiterlijk zondag 19 september of je komende winter wilt zaalhockeyen of niet. Dus ook als je niet wilt zaalhockeyen, is een reactie gewenst!

Verschillen veldhockey
Zoals je weet, verschilt zaalhockey in een aantal dingen van veldhockey. Zo zijn er iets andere spelregels en zijn zaalhockeystick en zaalhandschoentje verplicht. Net als voorgaande jaren vinden de trainingen in een sporthal of -zaal plaats, mogelijk buiten Bussum. Sommige locaties zijn dus niet op fietsafstand en dan zijn rijouders nodig. Om je goed voor te bereiden op de zaalcompetitie, vragen we je de informatie in de bijlage goed door te nemen.

Aan- en afmelden
Het aanmelden gaat via ‘Mijn Gooische’. Ga naar www.gooische.nl en log in bij ‘Mijn Gooische’. Aanmelden doe je met de gebruikersnaam van de speler (=lidnummer, deze vind je in de Gooische Gids of onderaan de wekelijkse nieuwsbrief) en bijbehorend wachtwoord. Ben je ingelogd, klik dan onder het kopje ‘Club’ op ‘Evenementen’. Klik vervolgens op ‘Onbekend’ om je aan te melden. Wanneer je je af wilt melden klik dan nogmaals op ‘Aangemeld’. Aanmelden betekent dat je akkoord gaat met de automatische incasso van de zaalcontributie. (zie voor de tarieven de bijlage)

Corona
Momenteel zijn de vooruitzichten met betrekking tot corona goed en staan alle seinen op groen om ook de zaalhockeycompetities op te starten. Hierbij volgen wij de RIVM-regels en die van de overheid. Hierover en over eventuele wijzigingen zullen wij zo tijdig mogelijk communiceren.

Meer informatie
De aankomende tijd ontvang je meer informatie over zaalhockey. Heb je nu al vragen, laat het ons gerust weten via [email protected]

Met sportieve groet,
de Zaalhockeycommissie
Nieuws afbeelding

Sponsor voucher van de maand


aupingsponsordealvandemaand

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 30 oktober 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Kaja van der Windt Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Mara Kas Barmedewerker 
08:00  Kees van Traa Barmedewerker 
11:15  Maya Carson Barmedewerker 
11:15  Friedeliene Groeneveld Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Olivia de Boer Barmedewerker 
14:30  Ard Krak Barmedewerker 
zondag 31 oktober 2021 
07:45  Aurélie Smelt Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Laurian Burger
Sofia Meerts
Feline Peeperkorn
Meer verjaardagen

Facebook