Bestuur Nov
14

Corona update 13 november

Corona-update 13 november 2021

Dat heeft niet lang geduurd. Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november zijn nieuwe maatregelen afgekondigd die helaas ook onze hockeysport raken.


Met welke nieuwe maatregelen krijgen we te maken op Gooische?

 

Hockeyers en begeleiding

Gelukkig mag iedereen blijven hockeyen; trainen en wedstrijden spelen. Dit kan zonder coronatoegangsbewijs (CTB). Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – wel aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Dus ook als je met je team naar het veld loopt, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld. Daarnaast adviseert Gooische om een mondkapje te dragen vanaf 13 jaar wanneer meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten. Net zoals de regels in het openbaar vervoer en in taxi’s.

 

Toeschouwers

Helaas, de accommodatie wordt weer gesloten voor publiek. Geen ouders en supporters meer langs de lijn!

 

Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, krijgen toegang tot ons complex. Denk aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen. Wedstrijden die normaal gesproken gespeeld worden met ballenkinderen, worden ook nu gespeeld met ballenkinderen.

 

Afstand houden!

Het is geen advies meer, maar een voorschrift: houd je alsjeblieft– als je niet aan het hockeyen bent – aan de1,5 meter afstand(vanaf 13 jaar).

 

Verbouwing, clubhuis en terras

Door de verbouwing is ons huidige clubhuis grotendeels ontmanteld; er zijn geen douches of kleedkamers, er staan mobiele WC’s buiten en binnen is het niet meer geschikt om mensen te ontvangen. Ons nieuwe clubhuis is daarentegen ook nog niet gereed. Dit betekent dat Gooische al enige tijd geen clubhuis heeft waar je binnen kunt zitten, noch een terras met zitjes heeft.

 

Gooische houdt de bar daarom enkel open als afhaallocatie. Hiervoor zijn looprichtingen aangegeven. Als je iets bij de bar ophaalt, dan is een mondkapje binnen verplicht. Het drankje en het eten neem je vervolgens mee naar buiten en daar houd je 1,5 meter afstand van elkaar. Wij vragen ieder team om na de wedstrijd snel iets te drinken en daarna te vertrekken om te voorkomen dat het te druk wordt en de 1,5 meter in de knel komt.

 

Na 20.00 uur is het niet meer mogelijk om iets bij de bar af te halen. Dus na de training is er geen mogelijkheid voor een drankje.

Het hele Gooische protocol lees je hier
Nieuws afbeelding

Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

29-11 Winter Wonder Hockey (zaal)

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 4 december 2021 
08:00  Merel Versteegh Barmedewerker 
08:00  Myrte Groen Barmedewerker 
08:00  Sabine Vogel Barmedewerker 
11:15  Olaf Hendriksz Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Lucas van Hofwegen Barmedewerker 
14:30  Eveline van Wisselingh Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Amélie Elings Barmedewerker 
zondag 5 december 2021 
08:00  Tijs Houwen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Wisse Nijmeijers
Mik Brenninkmeijer
Wies Veerbeek
Meer verjaardagen

Facebook