Sportiviteit & Respect Nov
19

Blauwe kaart actie

Sportiviteit, gezelligheid en prestatie: de blauwe kaart!

 

Sportiviteit, gezelligheid en prestatie gaan hand in hand. Omdat we dit graag onze jongste jeugd op een positieve manier willen meegeven, gaan we op zaterdag 27 novembervoor de jongste jeugd die thuis spelen de blauwe kaart inzetten.

De kaart die we als thuisspelend team aan de tegenstander geven met achterop geschreven een compliment; waaróm we het team zo sportief vonden.

 

De blauwe kaart is een mooi initiatief vanuit de KNHB en wordt ingezet om gezamenlijk te werken aan Sportief en Respectvol hockey. Door met een positieve blik naar een wedstrijd te kijken, kunnen niet alleen spelers, coaches, managers en scheidsrechters, maar ook de ouders (supporters) langs de lijn zich sportiever opstellen rondom de wedstrijd. Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar dat is niet het enige waar het om draait, het gaat om plezier in hockey, dan is het ook een sport die we willen blíjven doen! Het komt iedereen ten goede, als we met een glimlach naar en van het veld gaan. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende Corona regels.

 

Hoe werkt de blauwe kaart?

De blauwe kaart wordt door de (Jongste) Jeugdteams na een thuiswedstrijd aan het bezoekende team gegeven, met op de achterkant geschreven waarom dat bezoekende team sportief & respectvol was. Dit leidt tot een Sportieve en Respectvolle wedstrijd en vergroot het plezier en de sfeer rondom onze sport. Het gaat immers niet (alleen) om het winnen, maar ook om de manier waarop het spel wordt gespeeld! Een mooie manier om in positieve sfeer de wedstrijd te beginnenen af te sluiten. Nieuws afbeelding

Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

29-11 Winter Wonder Hockey (zaal)

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 4 december 2021 
08:00  Merel Versteegh Barmedewerker 
08:00  Myrte Groen Barmedewerker 
08:00  Sabine Vogel Barmedewerker 
11:15  Olaf Hendriksz Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Lucas van Hofwegen Barmedewerker 
14:30  Eveline van Wisselingh Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Amélie Elings Barmedewerker 
zondag 5 december 2021 
08:00  Tijs Houwen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Mik Brenninkmeijer
Wies Veerbeek
Justo Engelander
Meer verjaardagen

Facebook