Junioren Aug
18

Donderdag 22 aug: Supertraining met BBQ

Donderdag 22 augustus as is de supertraining met BBQ voor de juniorenteams in de C en D categorie. 

Een super leuke manier om samen met je vrienden/vriendinnen het seizoen te beginnen. De training wordt gegeven door spelers uit A1 onder leiding van Neill Saarberg & David ten Hove. David heeft de taken van Dolph als technisch manager van de breedte teams meisjes overgenomen. De training begint voor de D-jeugd om 15.30 uur en om 17.00 uur voor de C-jeugd. De training duurt anderhalf uur. Aansluitend is er een BBQ. 

Aanmelden 

Je kan alleen mee doen als je je aanmeldt. Dit doe je vóór as woensdag 21 augustus via de site onder 'mijn Gooische'. Aanmelden doe je met je lidnummer (=gebruikersnaam)  en wachtwoord. Ga bovenin de balk naar 'CLUB' en kies 'Evenementen'. Als je bent ingelogd, zie je daar direct het evenement: ‘Supertraining met BBQ D/C-junioren’. LET OP! dit moet wel je eigen lidnummer zijn, niet van je ouders, broers of zussen. Kan je niet, laat ons dit dan weten! Ook hiervoor log je in onder 'mijn Gooische'.


De kosten voor deze training en BBQ bedragen €10 per persoon. Dit bedrag wordt na inschrijving automatisch geïncasseerd. Hiervoor krijg je voldoende te drinken, iets lekkers en natuurlijk de BBQ.

 

Heb je een allergie of ben je vegetarisch geef dit dan even aan ons door. Meld het bij je aanmelding, maar stuur alsjeblieft ook een mailtje naar [email protected]. Dan weten we zeker dat er voor jou ook iets lekkers is.

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Cesar de Beer
Josephine Curvers
Lucas Rao
Meer verjaardagen

Facebook