Tophockey Sep
18

Heren 1 wint 1e ronde GoldCup

Vandaag de eerste ronde van de GoldCup in en tegen IJsseloever. Geen onbekende tegenstander voor de oplettende supporter. Sinds het begin van de start van dit seizoen was dit al de derde wedstrijd tegen IJsseloever. De oefenpot werd gewonnen, datzelfde geldt voor de wedstrijd in competitieverband van afgelopen zondag.
Vandaag het debuut van onze tweede keeper Allard Dericks en middenvelder Laurens van Druten in Heren 1, beiden afkomstig van de Almeerse (Ally voor intimi). De wedstrijd begon wat voorzichtig met af en toe wat kleine kansjes, voornamelijk voor de beter spelende Gooische ploeg. Dit kabbelde zo voort richting rust. Er was zichtbaar wat gehaastheid bij de ploeg wat zeker het spel niet ten goede kwam, de passing was soms slordig, het inspelen van de bal duurde te lang, waardoor op het oog mooi opgezette aanvallen resulteerden in balverlies. Hierdoor bleef de brilstand op het scorebord in de rust.
Na aanwijzingen en peptalk van de coach begonnen we, naar wat later zou blijken, aan het beste deel van de wedstrijd. Na een mooi opgezette aanval over de rechterkant, waarbij Joël de Goede op snelheid wegsprintte en op niet reglementaire wijze werd gestopt, werd een strafcorner gegeven. Deze werd waanzinnig en snoeihard hoog erin gepusht door strafcornerkanon Foppe Houting. We waren nog nagenietend van onze 0-1, toen we een strafbal tegen kregen. Onze Allard, koel en rustig, stopte deze bal op een fantastische manier. Hoe heerlijk is dat als je debuteert in heren 1! Als er al sprake was van zenuwen, waren die nu volledig verdwenen. De wedstrijd werd lekker uitgespeeld met wat nettere passing en rustend zoekend naar mogelijkheden wat uiteindelijk nog resulteerde in een strafbal die netjes door Foppe Houting werd benut en de 0-2 op het scorebord gaf. Junior Schilte pakte zijn moment en na een mooie actie op links de cirkel in vergrootte hij de voorsprong naar 0-3. Een strafcorner tegen zorgde dat de eindstand uiteindelijk 1-3 werd. Door naar de 2e ronde!
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 13 juni 2021 
08:00  Sacco van de Velde Barmedewerker 
08:00  John van Vliet Barmedewerker 
08:00  Ruud van Ieperen Barmedewerker 
11:15  Jennifer de Graaff Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julian van Lierop Barmedewerker 
11:15  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Lucas Ebeling
Jay de Groot
Désirée Theyse
Meer verjaardagen

Facebook