Junioren Feb
26

Vriendenteams A & B jeugd procedure

Stappenplan indelingen A/B jeugd & vriendenteams:

1. Als eerste worden de jeugdleden ingedeeld die geen (gedeeltelijk) vriendenteam verzoek hebben gedaan.

2. Teams B3 & B4 en A2 & A3 worden volledig op sterkte ingedeeld. Binnen deze teams wordt geen rekening gehouden met verzoeken en/of voorkeuren ten aanzien van het plaatsen van vrienden binnen hetzelfde team.

3. In teams B5 tot en met B8 en A4 tot en met A7 kunnen vrienden gekoppeld worden, mits zij op hetzelfde niveau spelen en de balans ten opzichte van de overige spelers niet wordt verstoord. Hiertoe kan schriftelijk een verzoek worden ingediend bij de coach/trainer met een maximum van twee namen.

4. Op basis van beoordelingen van trainers en coaches worden de teams samengesteld. Bij twijfel tussen meerdere spelers bespreekt de coördinator dit met de betreffende trainers en coaches. De trainers geven op basis van alle input het uiteindelijke advies over de plaatsing in welk team.

5. Vriendenteams worden alleen toegekend vanaf 2ejaars B leeftijd

6. Wanneer er zich een te groot niveau verschil voordoet tussen de spelers in 1 team dan kan het spelplezier voor de spelers negatief beïnvloed worden. Vriendenteams worden daarom alleen toegekend wanneer er geen ontwrichting plaatsvindt qua niveau voor de overige jeugdleden in die categorie.

7. Vriendenteam verzoeken kunnen tussen 1 april en 30 april worden ingediend bij de betreffende lijn coördinator van de Junioren Commissie met een cc naar [email protected] In het verzoek staat een complete namenlijst (minimaal 15 spelers), de teams waar ze nu in spelen (en club indien van buiten), emailadressen vd ouders vd spelers en naam, mailadres & telefoonnummer 2 coaches (ouders).

8. Een vriendenteam stroomt niet automatisch door naar het volgende seizoen, maar zal opnieuw een verzoek moeten indienen (zie punt 7).

9. Vriendenteams met spelers van buiten de club moeten ook rekening houden met het aanname beleid van Gooische. Er moet in de betreffende categorie ook plaats zijn voor nieuwe leden.

10. Indien een vriendenteam zich tijdens trainingen en/of wedstrijden onsportief gedraagt (obv klachten trainers en/of derden) kan doorstroom naar het volgende jaar als vriendenteam ontzegd worden.

Sponsor voucher van de maand


aupingsponsordealvandemaand

Gerelateerde nieuwsberichten

Positief Coachen op Gooische

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 30 oktober 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Kaja van der Windt Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Mara Kas Barmedewerker 
08:00  Kees van Traa Barmedewerker 
11:15  Maya Carson Barmedewerker 
11:15  Friedeliene Groeneveld Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Olivia de Boer Barmedewerker 
14:30  Ard Krak Barmedewerker 
zondag 31 oktober 2021 
07:45  Aurélie Smelt Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Tibbe Brouwer
Feline Peeperkorn
Sofia Meerts
Meer verjaardagen

Facebook