Meisjes A1 - Hockeyclub SCHC MA1: 3 - 2

Gespeeld op: 7-10-2017

Na een goede voorcompetitie te hebben gedraaid met 15 punten uit 5 wedstrijden en een hoog doelsaldo, was de laatste wedstrijd aangebroken tegen SCHC, onze directe concurrent.

 

Dit jaar is het nieuw in de A-categorie, dat 1ste eindigen in je voorcompetitie poule niet genoeg is om je te plaatsen voor het landelijk. Je moet de beste eerste worden van de 3 poules in totaal om je direct te plaatsen voor landelijk, anders moet je play-offs spelen.

 

Ons doelsaldo was goed en we hebben hier hard voor moeten werken. Nu was het toevallig zo dat als we van SCHC wonnen of gelijk speelden, dat Gooische MA1 al direct geplaatst was voor de landelijke competitie.

 

Zenuwachtig maar met goede moed begonnen we aan de wedstrijd.

De eerste helft was het duidelijk dat de zenuwen te veel van ons spel eiste en hadden we het erg moeilijk. Ondanks dit kwamen we na een mooie counter van Bente en Claire toch op een 1-0 voorsprong. Dit hielden we helaas niet heel erg lang vast en het werd snel door een mooi geslagen strafcorner van SCHC 1-1.

 

De tweede helft was van onze kant een stuk beter. We lieten het betere van het spel zien en toen kregen we ook nog een strafbal. Deze werd gemaakt door Eline en zo was het 2-1 voor Gooische. Toen snel erachteraan ook nog eens de 3-1 van Claire kwam door een paar rebounds, was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld.

SCHC kwam nog wel terug naar 3-2, maar echte hoop op een winst met nog 4 minuten was er niet meer voor hen.

Zo heeft Gooische MA1 niet alleen landelijk gehaald, maar zijn wij ook nog eens de beste van het district midden Nederland. Het belooft veel goeds voor de competitie!

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Diensten

zaterdag 24 maart 2018 
07:45  Lieve van den Akker Wedstrijdtafel 
07:45  Zenno Hoefnagels Wedstrijdtafel 
08:00  Maarten Haak Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Madelief Smeets Barmedewerker 
08:00  Lot Beukers Barmedewerker 
10:30  Fenne de Lathouder Wedstrijdtafel 
10:30  Tassilo von Below Wedstrijdtafel 
11:15  Pieter Laban Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Mieke van Nimwegen
Allard Droste
Jos Koopman
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter