Larensche Mixed Hockey Club HD - Heren O: 1 - 5

Gespeeld op: 10-6-2018

Na bijna een vol seizoen zwoegen, lijkt VetO toch onder goed gesternte geboren.

Zondagmiddag op de fiets over de hei richting de Larensche, staat ineens een onbekend nummer in mijn telefoonscherm. De aanvoerder van IJsseloever had hemel en aarde bewogen om mijn telefoonnummer te bemachtigen, want... ze hadden uit bij Almere een 3-3 uit het vuur gesleept!

Onze trouwe lezers weten dat Almere ons het hele seizoen op de hielen heeft gezeten (en vice versa), maar door deze uitslag kon VetO één speelronde voor het einde de koppositie weer bemachtigen. Maar eerst moest worden afgerekend met LarenD; een stugge ploeg met een sterspeler op het middenveld.

Op het terras bij Laren werden de messen geslepen en de tactiek door Bas en Peer nog eens uitgelegd; 4-3-3 met veel druk op hun laatste linie en om hun midmid heen spelen. We begonnen scherp met een tip-in van Peet die net voor de kruising langs boog. Gevolgd door een snoeiharde corner van Lenny dwars door de keeper heen. Na een variant in de volgende corner (weer Lenny) was het hek van de dam! Laren sputterde nog even tegen door vlak voor rust de bal leep te ontfutselen en de 1-3 te maken, maar na rust konden we heerlijk door hockeyen: 1-5 eindstand.

VetO staat er goed voor. Volgende week de kampioenswedstrijd thuis om 15.30u tegen Dorsteti. Komt allen!

Wordt vervolgd, hopelijk met succes!

Vanuit Zuid Limburg zal ik aan jullie denken mannen! Hoofd koel houden en altijd de vrije man zoeken en vinden. Komt goed!

Andere verslagen

Tegenstander Datum
M.H.C. Weesp HB
Loenense MHC HC
VMHC Spitsbergen HA
Dorsteti HA
VMHC Spitsbergen HA
HC IJsseloever HB
Dorsteti HA

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Diensten

Meer diensten

Vandaag jarig

Lex Tiel
Rivke van Dam
Koen Douma
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter