Club tenue


Nieuw clubtenueIn 2020 beginnen we het seizoen 2020-2021 met nieuwe clubshirts en met nieuwe sponsoren. We streven naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue en meer eenheid in de clubshirts.

Regeling clubshirt

Alle leden (met uitzondering van pico, kabouters, trimhockey, niet spelend-lid en de junior lijnelftallen alsmede H 01, 02 en D 01, 02) krijgen voor drie jaar een officieel (thuis) clubshirt in bruikleen tegen een vergoeding van 12,50 euro per seizoen. Dit geldt ook voor keepers, maar niet voor trimhockey, pico, kabouters en niet-spelend lid. Dit clubshirt dien je na drie seizoenen weer in te leveren. Je ontvangt daarna weer een nieuw shirt voor drie jaar, etc… Het dragen van het clubtenue tijdens wedstrijden is verplicht.
Rokjes, shorts en sokken kun je zelf aanschaffen bij ons nieuwe uitgiftepunt Sportzaak Sportief, net als het rode uitshirt. Deze vallen niet onder de kledingregeling. De prijzen van deze artikelen blijven onveranderd.

Sportzaak Sportief

Sportzaak Sportief in Naarden is het exclusieve verkoopadres voor alle wedstrijdkleding van Gooische. Gooische is blij met Sportzaak Sportief als partner en sponsor. Sportzaak Sportief heeft een goed assortiment en staat altijd klaar voor deskundig advies. (zie verder hieronder).

Nieuwe leden

Nieuwe leden krijgen na bevestiging van hun inschrijving van de ledenadministratie een welkomst mail met o.a. inloggegevens voor de website en de Gooische App, alsmede een QR-code voor een het club- of keeper shirt. Je kunt hiermee je shirt ophalen bij Sportzaak Sportief in Naarden. Voor dit shirt betaal je dus niet in de winkel, maar via een automatische incasso gelijktijdig met de contributie. Dit geldt alleen voor het clubshirt. Alle overige kleding (rokjes, shorts, (uit-)sokken, uit-shirt of extra shirts) kun je zelf aanschaffen en direct betalen bij Sportzaak Sportief.

Opzeggen lidmaatschap

Leden die binnen de periode van drie jaar opzeggen, moeten hun clubshirt inleveren vóór 15 juni van het lopende seizoen in goede en nog te gebruiken staat. 
Lever je clubshirt in bij Sportzaak Sportief, voorzien van een label met je naam en team. Lever je het clubshirt niet in of in een zodanige staat dat het niet meer herbruikbaar is (verwassen of beschadigd), dan betaal je € 30,00 aan vervangings- en administratiekosten.

Heb je nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Lees hieronder meer over de nieuwe regeling voor de clubshirts, het nieuwe tenue en de sponsoring (klik op de blauwe balk voor de onderwerpen).

Gooische hoodies en sweaters

Wil jij ook zo'n leuke Gooische hoodie, soft shell jas of andere kleding met het Gooische logo? Deze kun je eenvoudig bestellen via onze eigen webshop: https://gooischehc.nl/ Onze partner Innopress verzorgt de bedrukking en levering van deze Gooische artikelen.

Het officiële Gooische clubtenue

Het Gooische clubtenue dat elk lid verplicht is om te dragen tijdens een wedstrijd, bestaat uit:

 

  • Voor de dames/meisjes: een lichtblauw-wit shirt, een lichtblauwe rok en lichtblauwe sokken
  • Voor de heren/jongens: een donkerblauw-wit shirt, een donkerblauwe short en donkerblauwe sokken.
  • Keepers: de kleuren zwart en blauw.

 

Al deze kledingstukken zijn voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors. De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht.


Gooische uittenue

Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de sokken duidelijk afwijken van die van de ontvangende vereniging. Het Gooische uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode sokken, tevens voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors. De uitshirts en sokken zijn niet verplicht met uitzondering van de 1e lijn jeugdteams en D1/H1.


Leverancier

De nieuwe leverancier is Sportzaak Sportief. Sportzaak Sportief is voor de komende contractperiode de exclusieve leverancier van de Gooische sportkleding. In nauw overleg hebben de Gooische Hockeyclub en Sportzaak Sportief het topmerk The Indian Maharadja geselecteerd als kledingmerk van het nieuwe clubtenue. Het kwalitatief hoogstaande sportkledinglabel heeft exclusief voor Gooische een lijn samengesteld die specifiek op onze kleurstelling is afgestemd.


Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar de kledingcommissie via [email protected]

Elke 3 jaar geeft Gooische een nieuw clubshirt met nieuwe sponsoren uit. Alle leden krijgen een officieel clubshirt tegen een vergoeding van € 12,50 per seizoen. Na drie seizoenen wordt dit shirt ingeruild voor een nieuw shirt.


Bekijk de Meestgestelde vragen voor vragen en antwoorden over de bruikleenregeling voor het wedstrijdshirt.

Sportzaak Sportief

Sportzaak Sportief in Naarden is het exclusieve verkoopadres voor alle wedstrijdkleding van Gooische. Gooische is blij met Sportzaak Sportief als partner en sponsor. Sportzaak Sportief heeft een goed assortiment en staat altijd klaar voor deskundig advies. Naast een kledinglijn in de winkel in Naarden heeft Sportzaak Sportief ook een webshop waar clubleden de shirts, shorts, rokjes en kousen eenvoudig kunnen bestellen: www.sportenbestelonline.nl. Daarnaast biedt Sportief een ruim assortiment hockeybenodigdheden en andere sportartikelen aan in hun fysieke winkel in Naarden.


Openingstijden (onder "corona voorbehoud"):

ma t/m vrij: 10.00-17.30 uur

zaterdag: 09.00-17.00 uur

Adres: · Amersfoortsestraatweg 3c, 1411 HB Naarden

Telefoon: 035 694 0639

www.sportzaaksportief.nl

De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna weer vervangen. Leden die al eerder een grotere of kleinere maat van het shirt nodig hebben, kunnen een nieuw shirt kopen bij Sportzaak Sportief, maar dan gelden de reguliere tarieven. Het is dus handig voor een groeiend kind niet een te klein shirt te bestellen.


Facebook Vraag & Aanbod pagina Heeft jouw zoon of dochter een grotere shirtmaat nodig? Dan kun je het shirt ruilen op Facebook via de 'Vraag & Aanbod'-pagina speciaal voor Gooische HC leden. Hier kun je ook andere hockeykleding en -accessoires ruilen, kopen of verkopen. Scheenbeschermers nodig, handige sticktas over, rokje te strak of zwem je er juist in? Meld je dan aan op deze pagina en regel vervolgens zelf je ruil, koop of verkoop.

N.b. Dit gaat buiten de Gooische Kledingcommissie om.

Wat houdt de regeling voor de wedstrijdshirts in?

Elk lid krijgt een wedstrijdshirt tegen een vergoeding van €12,50 per seizoen. Dit clubshirt dien je na drie seizoenen weer in te leveren. Je ontvangt dan weer een nieuw shirt.

Is het clubshirt mijn bezit?

Ja, het wedstrijdshirt is van jou. De shirts voor de lijnteams worden wel middels bruikleen verstrekt ivm de rugnummering. Je ontvangt dus 1x per 3 jaar een wedstrijdshirt in jouw maat. Na deze periode dien je het clubshirt weer in te leveren en ontvang je weer een nieuw shirt, met de actuele sponsors, voor drie seizoenen.

Drie seizoenen is drie jaar, wat als je komend seizoen ophoudt met hockey bij Gooische?

Je betaalt €12,50 per seizoen. Als je opzegt voor het seizoen daarop, lever je het shirt in (in goede en nog te gebruiken staat) en betaal je verder niets. Als je het shirt niet inlevert bij tussentijdse opzegging in deze periode van drie jaar of het shirt inlevert in een zodanige staat is dat het niet meer herbruikbaar is (verwassen of beschadigd), betaal je € 30,00 aan vervangings- plus administratiekosten.

Je moet je lidmaatschap tijdig conform het contributiereglement opzeggen via Mijn Gooische. Aan het einde van het seizoen lever je je wedstrijdshirt in bij Sportzaak Sportief, in goede en nog te gebruiken staat. Voorzie je shirt van een label met je naam en team. Lever je het clubshirt niet in, of in een zodanige staat dat het niet meer herbruikbaar is (verwassen of beschadigd), dan betaal je €30,00 aan vervangings- en administratiekosten.

Wat gebeurt er als volgend seizoen het shirt niet meer past?

De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna weer vervangen. Leden die al eerder een grotere of kleinere maat van het shirt nodig hebben, kunnen een nieuw shirt kopen bij Sportzaak Sportief voor de reguliere winkelprijs. Je kunt natuurlijk ook onderling ruilen of kijken op de Vraag & Aanbod pagina voor Gooische leden op Facebook.

Ik ben mijn clubshirt kwijt, of het is onbruikbaar geworden door schade. Hoe kom ik aan een nieuw shirt?

Als je je wedstrijdshirt kwijt bent of het is beschadigd, dan kun je zelf een nieuw shirt aanschaffen bij Sportzaak Sportief. Je betaalt dan de reguliere winkelprijs.

Waarom moet ik in een officieel wedstrijdshirt van Gooische Hockey spelen?

De KNHB en Gooische Hockey verplichten spelers in een officieel clubtenue te spelen (wedstrijdshirt, broekje/rokje, kousen). De uitshirts zijn niet in een verplichte uitvoering, al heeft Gooische wel een officieel uitshirt. De 1e lijn jeugdteams en D1/H1 spelen hier wel verplicht in.

Is het verplicht in het nieuwe (thuis)shirt te spelen vanaf seizoen 2020-2021?

Ja het clubtenue is verplicht. Dit heeft ook te maken met sponsoren van Gooische, die betalen voor de uitingen (en dus zichtbaarheid) op de shirts.

Hoe kom ik als nieuw lid aan een clubshirt?

Nieuwe leden krijgen na bevestiging van hun inschrijving van de ledenadministratie een welkomst mail met inloggegevens voor de website en de App. Hierin vind je een QR-code voor een club- of keepershirt. Je kunt hiermee je shirt ophalen bij Sportzaak Sportief in Naarden. Voor dit shirt hoeft niet betaald te worden, want dit wordt geincasseerd verrekend tegelijk met de incasso voor de contributie. Dit geldt alleen voor het clubshirt. Alle overige kleding (rokjes, shorts, (uit-)sokken, uit-shirt of extra shirts) kun je zelf aanschaffen bij Sportzaak Sportief.

Waar kan ik wedstrijdsokken, -short en -rokje verkrijgen?

Deze kun je zelf aanschaffen bij Sportzaak Sportief in Naarden. De huidige rokken, shorts en sokken vallen niet onder de nieuwe regeling. Ze kunnen gewoon gebruikt worden, al zijn deze natuurlijk wel in samenspraak met de nieuwe leverancier verbeterd.

Is er een apart shirt voor de keepers?

Ja, de vaste keepers krijgen een speciaal Gooische Hockey keepersshirt. In plaats van een Gooische wedstrijdshirt ontvang je als keeper een keepershirt. Dit loopt qua systeem gelijk aan de uitlevering van het gewone wedstrijdshirt (mbv mail met QR code kun je deze bij Sportief ophalen).

Ik was trimhockeyer en ga nu spelen in een regulier competitieteam, of andersom, wat dan?

Spelende leden krijgen een wedstrijdshirt. Trimhockeyers niet. Bij een wijziging van lidmaatschap moet je een shirt ophalen dan wel inleveren. Zie bij aanmelding nieuwe leden voor de procedure. Neem in geval van vragen contact op via [email protected].

Ik speel in een jeugd lijnteam. Geldt de regeling ook voor mij?

Ja. Waarbij de uitdeling verloopt via je teammanager. Je krijgt dus geen QR code en kan hem niet ophalen bij Sportief! Na afloop van een seizoen lever je de shirts weer in bij de teammanager. Mocht je in het nieuwe seizoen niet in een lijnteam spelen, dan krijg je een regulier shirt door een mailtje met je verzoek te sturen aan [email protected]

Heb je nog (andere) vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
 

Sponsor voucher van de maand


aupingsponsordealvandemaand

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 30 oktober 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Kaja van der Windt Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Mara Kas Barmedewerker 
08:00  Kees van Traa Barmedewerker 
11:15  Maya Carson Barmedewerker 
11:15  Friedeliene Groeneveld Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Olivia de Boer Barmedewerker 
14:30  Ard Krak Barmedewerker 
zondag 31 oktober 2021 
07:45  Aurélie Smelt Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Sofia Meerts
Philip van Gerrevink
Bas van Lingen
Meer verjaardagen

Facebook