ClubtenueNieuw clubtenue

Als Gooische streven we naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue. Daarom zijn we overgestapt naar een andere leverancier. Door middel van een nieuwe regeling willen we zorgen voor meer eenheid in de clubshirts.  Daarnaast heeft Gooische nieuwe shirt-sponsoren. De kleurstelling van het tenue blijft hetzelfde.


Nieuwe regeling clubshirt

Voor de clubshirts gaan we over op een nieuwe regeling.

Alle leden krijgen voor 3 jaar een officieel clubshirt tegen een vergoeding van € 12,50 per seizoen. Rokjes, shorts en sokken kun je gewoon blijven dragen of zelf aanschaffen bij Hockey Republic, net als het uitshirt. De prijzen van deze artikelen blijven onveranderd.   

Deze regeling geldt alleen voor het clubshirt. Vanaf het nieuwe seizoen is het dragen van dit clubshirt tijdens wedstrijden verplicht. Deze regeling geldt niet voor trimhockeyers en kabouters.

Lees hieronder meer over de nieuwe regeling voor de clubshirts, het nieuwe tenue en de sponsoring (klik op de blauwe balk voor de onderwerpen).

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Lees hieronder meer over de nieuwe regeling voor de wedstrijdshirts, het nieuwe tenue en de sponsoring (klik op de blauwe balk voor de onderwerpen).

___________________

Het officiële Gooische clubtenue

Het Gooische clubtenue dat elk lid verplicht is om te dragen tijdens een wedstrijd, bestaat uit:

- Voor de dames/meisjes: een lichtblauw shirt, met witte kraag een lichtblauwe rok met witte zijstreep en lichtblauwe sokken

- Voor de heren/jongens: een blauw/wit shirt met witte kraag, een donkerblauwe short en blauwe sokken.

- Keepers: de kleuren zwart en blauw.

Alle bovengenoemde kledingstukken zijn voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors. De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht.

Gooische uittenue
Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de sokken duidelijk afwijken van die van de ontvangende vereniging. Het Gooische uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode sokken, tevens voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors.

Leverancier
De nieuwe leverancier is Club Colors. Club Colors is voor de komende contractperiode leverancier van de sportkleding. Zij produceert de speciaal voor en door Gooische ontworpen clubkleding. Deze partij staat bekend om zijn goede kwaliteit kleding en neemt ook het voorraadbeheer uit handen waardoor we beter kunnen inspelen op de vraag. Daarnaast levert Club Colors diverse accessoires zoals managers-, keepers en ballentassen. Ook kan Club Colors maatwerk leveren voor teamkleding zoals bijvoorbeeld trainingspakken en jacks.

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar de kledingcommissie via [email protected]

Met ingang van seizoen 2017-2018 geldt er een nieuwe regeling voor de clubshirts. Alle leden krijgen voor 3 jaar een officieel clubshirt tegen een vergoeding van € 12,50 per seizoen. Na drie seizoenen wordt dit shirt ingeruild voor een nieuw shirt.

Bekijk de Meestgestelde vragen voor vragen en antwoorden over de bruikleenregeling voor het wedstrijdshirt.
Hockey Republic Bussum
Hockey Republic in Bussum is het exclusieve verkoopadres voor alle wedstrijdkleding van Gooische. Gooische is blij met Hockey Republic als partner en sponsor. Alle producten kun je uitgebreid testen op het kunstgrasveld in de winkel. Bovendien word je door deskundig personeel met de nodige (top) hockeyervaring geholpen en bieden ze een zeer ruim assortiment sticks, schoenen, kleding en accessoires. Hockey Republic heeft ook een webshop.

 

Openingstijden:
ma t/m vrij 10u-18u
zat 9u-17u

Adres: Sint Virusstraat 17
Tel: 035 69 32 487

www.hockeyrepublic.nl
Er zijn spelers of ouders die iets extra’s willen doen en hun eigen team of het team van hun zoon of dochter willen voorzien van nieuwe trainingshirts, trainingspakken of jacks. Dat is uiteraard mogelijk. Indien deze kleding wordt voorzien van het Gooische logo, dan moet dit eerst worden voorgelegd aan de [email protected]. Er zijn geen sponsoren toegestaan op de officiële Gooische wedstrijdkleding anders dan de officiële clubsponsors.

Het gebruik van het Gooische logo en/of de GHC-naam en kleurstelling moet voldoen aan de GHC-regels. Bedrukking geschiedt door bedrijven die dit regelmatig voor GHC doen en die deze regels kennen.
De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna vervangen. De kledingcommissie zal eenmaal per jaar een ruilbeurs organiseren, met name gericht op het ruilen van clubshirts voor de jeugd. Zelf een nieuw/ander shirt kopen bij Hockey Republic kan ook, maar dan gelden de reguliere tarieven. Het is dus handig voor een groeiend kind niet een te klein shirt te bestellen. Hierover volgt in de loop van seizoen 2017/2018 meer informatie.

Wat houdt de regeling clubshirts in?

Elk lid krijgt met ingang van het seizoen 2017-2018 een clubshirt tegen een vergoeding van €12,50 per seizoen. Dit geldt niet voor trimhockeyers en kabouters. Dit clubshirt mag je na drie seizoenen inleveren, zodat we deze aan een goed doel kunnen geven. Jij ontvangt weer een nieuw shirt. Deze regeling is goedgekeurd in de ALV van december 2016 en daarmee bindend voor alle leden.

Waarom heeft Gooische Hockey Club een nieuwe regeling voor de clubshirts?

Gooische Hockey heeft in 2017 een kledingcontract gesloten met leverancier Club Colors om te zorgen voor een betere kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Ook draagt het bij aan een uniforme uitstraling van de club bij wedstrijden. Deze regeling gaat in met ingang van het seizoen 2017/2018. Een clubshirt via dit systeem kost ook minder (3 x 12,50 euro) dan via de huidige constructie met eigen aanschaf (tegen een hogere winkelprijs) door een grote initiële inkooporder.

Wordt het nieuwe clubshirt mijn eigendom?

Ja, het clubshirt is in principe jouw eigendom. De shirts voor de lijnteams worden wel midd clubshirt in jouw maat. Na deze periode mag je het clubshirt inleveren en ontvang je weer een nieuw shirt, met de actuele sponsors, voor drie seizoenen.

Drie seizoenen is drie jaar, wat als je komend seizoen ophoudt met hockey bij Gooische?

Je betaalt €12,50 per seizoen. Als je opzegt voor het seizoen daarop lever je het shirt in (in goede en nog te gebruiken staat) en betaal je verder niets. Als je het shirt niet inlevert bij tussentijdse opzegging in deze periode van drie jaar of het shirt inlevert in een zodanige staat is dat het niet meer herbruikbaar is (verwassen of beschadigd), betaal je € 30,00 aan vervangings- plus administratiekosten.

Je moet je lidmaatschap tijdig conform het contributiereglement opzeggen bij de ledenadministratie. Er komen een aantal momenten aan het einde van het seizoen waarop je je clubshirt kunt inleveren op Gooische. Deze zullen op de Gooische site en nieuwsbrief tijdig bekend worden gemaakt.

Wat gebeurt er als volgend seizoen het shirt niet meer past?
De shirts gaan standaard drie jaar mee en worden daarna weer vervangen. Voor leden die al eerder een grotere of kleinere maat van het shirt nodig hebben, wordt er een jaarlijkse ruilmarkt georganiseerd. Je kunt ook tussentijds een nieuwe shirt kopen bij Hockey Republic voor de reguliere winkelprijs. Je kunt natuurlijk ook onderling ruilen.

Ik ben mijn clubshirt kwijt, of het is onbruikbaar geworden door schade. Hoe kom ik aan een nieuw shirt?

Als je je clubshirt kwijt bent of het beschadigd is, dan kun je zelf een nieuw shirt aanschaffen bij Hockey Republic. Je betaald dan de reguliere winkelprijs.

Waarom moet ik in een officieel clubshirt van Gooische Hockey spelen?

De KNHB en Gooische Hockey verplichten spelers in een officieel clubtenue te spelen shirt, broekje/rokje, kousen). De uitshirts zijn niet in een verplichte uitvoering, al heeft Gooische wel een officieel uitshirt. De 1e lijn jeugdteams en D1/H1 spelen hier wel verplicht in.

Is het verplicht in het nieuwe (thuis)shirt te spelen vanaf seizoen 2017-2018?

Ja. Dit heeft ook te maken met sponsoren, die betalen voor de uitingen (en dus zichtbaarheid) op de shirts.

Hoe kom ik als nieuw lid aan een clubshirt?

Nieuwe leden die zich gedurende het seizoen aanmelden, kunnen de aanvraag voor een club- of keepershirt mailen naar [email protected] De kledingcommissie neemt vervolgens contact op voor de verdere afhandeling.

Waar kan ik wedstrijdsokken, -short en -rokje verkrijgen?

Deze kun je zelf aanschaffen bij Hockey Republic in Bussum. De huidige rokken, shorts en sokken kunnen gewoon gebruikt worden, al zijn deze natuurlijk wel in samenspraak met de nieuwe leverancier verbeterd en in het assortiment van  Hockey Republic opgenomen.

Is er een apart shirt voor de keepers?

Als keeper aan het begin van het seizoen een keepershirt, deze kan je ophalen bij Hockey Republic. Indien je na het seizoen stopt met keepen, lever je het keepershirts samen met de rest van je keepersuitrusting in bij de Materiaalcommissie. Ik was trimhockeyer of trainingslid en ga nu spelen in een regulier competitieteam, of andersom, wat dan?

Spelende leden krijgen een clubshirt. Trimhockeyers en trainingsleden niet. Bij een wijziging van lidmaatschap moet je een shirt ophalen dan wel inleveren. Zie bij aanmelding nieuwe leden voor de procedure. Neem in geval van vragen contact op via [email protected]

Ik speel in een jeugd lijnteam. Geldt de regeling ook voor mij?

Ja. De uitdeling verloopt via je teammanager. Na afloop van een seizoen lever je de shirts weer in bij de teammanager. Mocht je in het nieuwe seizoen niet in een lijnteam spelen, dan krijg je een regulier shirt door een mailtje met je verzoek te sturen aan [email protected]

 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]


 

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 20 januari 2018 
07:45  Sylke Poort Wedstrijdtafel 
07:45  Pepper van Kouterik Wedstrijdtafel 
zaterdag 27 januari 2018 
07:45  Thijs Vignaux Wedstrijdtafel 
07:45  Sofia van der Pluijm Wedstrijdtafel 
zaterdag 3 februari 2018 
07:45  Bendt van Beek Wedstrijdtafel 
07:45  Fay van Kooten Wedstrijdtafel 
zaterdag 10 februari 2018 
07:45  Madelief Man Wedstrijdtafel 
07:45  Bo Simoons Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Sofie Man
Martine Wolvius
Maarten Steyerberg
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter