Fundraising nieuwbouwBOUW JIJ MET ONS MEE?
Zo draag jij een steentje bij met je team aan de bouw van het nieuwe Gooische clubhuis

Beste leden van Gooische,

Zoals u weet wordt er momenteel op Gooische hard gewerkt aan de bouw van een prachtig nieuw clubhuis, waar wij de komende jaren met zijn allen veel plezier zullen gaan beleven. De kelderbak is klaar, de nieuwe kunstgrasvelden zijn gelegd en zelfs al in gebruik genomen, en nu is het tijd voor de afbouw van het clubhuis en de aanleg van het terrein eromheen.

Na een langere aanloopperiode gaat alles nu alles voor de wind en zoals iedereen al kan zien staat er een prachtig complex in de dop! Voor de afbouw en inrichting kunnen we uw steun hard gebruiken! We willen graag een clubbrede actie houden om met elkaar, samen, het mooiste hockeyclubhuis neer te zetten waar iedereen zich thuis zal voelen en mooie nieuwe herinneringen kan maken.Bouw met ons mee en draag een steentje bij

Het nieuwe clubhuis wordt mede mogelijk doordat een aantal betrokken leden, ouders en bedrijven die een financiële bijdrage leveren. De Fundraise Commissie is de afgelopen maanden achter de schermen al heel druk bezig geweest een groep betrokken leden, ouders en bedrijven bij elkaar te brengen. Dit zijn de zogenaamde Steunpilaren, welke ieder een bedrag van 10.000 euro aan dit bouwproject hebben geschonken. Hiermee is al een heel mooi bedrag opgehaald en daar zijn wij deze families en bedrijven enorm dankbaar voor.

Hiermee kunnen we het clubhuis en de omliggende velden grotendeels realiseren en de faciliteiten naar het gewenste niveau tillen. Denk hierbij aan verduurzaming door bijvoorbeeld Led-verlichting, een water oefenveldje (i.p.v. zand) voor keepers en strafcorners, goede douches, computergestuurde sproei-installatie die ook via de app te bedienen is, goede lockers voor keepersspullen en trainers, open haard, thé-dansant faciliteiten (vaste lampen en boxen standaard aan plafond), mooie prijzenkast, speeltuintje, etc.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Voor de afbouw, de inrichting en sommige van de bovengenoemde extra faciliteiten is deze actie belangrijk en willen we graag dat iedereen meedoet!
Namens de Fundraise Commissie, die al maandenlang veel tijd en energie hebben gestoken om geld in te zamelen om het nieuwe clubhuis betaalbaar te houden voor iedereen, willen we nu een beroep doen op jou.

De Fundraise Commissie start daarom, naast het werven van Steunpilaren voor Gooische, een grote crowdfunding- clubactie onder de noemer ‘BOUW MET ONS MEE EN DRAAG EEN STEENTJE BIJ’, waarbij jij samen met je gezin, team en/ of commissie in actie kunt komen en een steentje kunt bijdragen aan de finishing touch van de bouw van het nieuwe clubhuis van Gooische.

Zo werkt het…

Ludieke funding-actie met je team

Er is vorige week een brief uit gegaan naar alle coaches, managers en aanvoerders van alle jeugdteams. Hierin wordt de ‘draag een steentje bij’- actie uitgelegd, waarbij we elk jeugdteam uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en zoveel mogelijk steentjes te verzamelen voor ons mooie nieuwe clubhuis!

Elk steentje vertegenwoordigd een waarde van 25 euro, het gaat erom dat je middels een creatieve, en ludieke actie met je team zoveel mogelijk steentjes bij elkaar verzameld. De club, als ook het bestuur, zal zich flexibel opstellen voor aparte verzoeken, dus bedenk iets leuks, schroom niet om iemand hierover aan te schieten.

Sponsor een specifiek item voor het nieuwe Gooische complex

De senioren en veteranen teams is gevraagd een specifiek ‘item’ te sponsoren met hun team. Denk aan vlaggenmasten, terrasmeubilair, een toestel in het speeltuintje, een dug out, sierverlichting, een barkruk, een mooie boom voor op het terras en meer.

Op de site crowdfundingvoorclubs.nl/gooische kunt u alle items die ‘gesponsord’ kunnen worden vinden. Als team maar natuurlijk ook als familie, commissie, bedrijf of als individueel lid kan je hier lekker rondshoppen en bepalen wat je wil bijdragen aan ons nieuwe complex. Natuurlijk zal met naamplaatsjes uiteindelijk zichtbaar worden wat jij, of jouw familie, commissie, bedrijf of team heeft geschonken.

Koop een bouwsteentje

Daarnaast is het mogelijk om als familie, als commissie of als individueel lid ook één of meerdere steentjes te kopen en zo bij te dragen aan de realisatie van het nieuwe clubhuis. Een steentje kun je kopen via crowdfundingvoorclubs.nl/gooische

Steunpilaar van Gooische

Bent u geïnteresseerd om Steunpilaar van Gooische te worden voor € 10.000,- of wilt u meer over de verschillende sponsormogelijkheden weten, kijk dan op obligatieplan.nl/gooische voor meer informatie of neem contact op met Pim Appel van de Fundraise Commissie via [email protected] of bel via 06-46326162.

De voortgang van deze crowdfunding wordt via dit platform live bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald.

We hopen van harte dat u ook een steentje bij wilt dragen, want samen zijn wij Gooische en iedere euro telt.

Voor meer informatie of mail ons via [email protected]. Mocht je iets willen overleggen, bel dan gerust met Saskia Koster (06-24514505) of Stephanie Beer (06-30568619).

Vriendelijke groeten,

De fundraise commissie
Pim Appel
Jeroen van Spaendonck
Joost Becker
Saskia Koster
Stephanie Beer
Ilja Galama
 

Sponsor voucher van de maand


aupingsponsordealvandemaand

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 30 oktober 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Kaja van der Windt Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Mara Kas Barmedewerker 
08:00  Kees van Traa Barmedewerker 
11:15  Maya Carson Barmedewerker 
11:15  Friedeliene Groeneveld Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Olivia de Boer Barmedewerker 
14:30  Ard Krak Barmedewerker 
zondag 31 oktober 2021 
07:45  Aurélie Smelt Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Laurian Burger
Philip van Gerrevink
Bas van Lingen
Meer verjaardagen

Facebook