Vrienden Van Gooische/ Donateurs

Vrienden van Gooische dragen financieel bij aan het realiseren van heel concrete doelen die niet uit de reguliere inkomsten, zoals contributies en sponsoring, kunnen worden betaald. Meteen na de lancering op de ALV van 14 november 2013 mochten we de eerste Vrienden begroeten. De Vrienden kiezen zelf hun doel. Uiteraard houden we hen op de hoogte van de status. Hoe meer Vrienden er bij komen, hoe sneller we de club kunnen verblijden met nieuwe materialen.


Dit jaar staat er op de verlanglijst: 

  • Terrasmeubilair & sta-tafels
  • Trainingsmaterialen voor de jeugd
  • Nieuwe meubels voor het clubhuis
  • Een terrasoverkapping

Wie kunnen er Vriend worden? 

Iedereen kan Vriend worden! Niet alleen de leden, ook grootouders, teams, buren, oud-leden… Eigenlijk iedereen die Gooische een warm hart toedraagt. Vrienden krijgen een mooi plekje op het Vriendenbord in het Clubhuis. Daarnaast organiseren we een keer per jaar een Vriendenfeest. Wij heten nieuwe Vrienden van harte welkom.Fiscale regeling

Donateurs zoals Vrienden kunnen gebruikmaken van een interessante fiscale regeling. De enige voorwaarde is dat je elk jaar, met een minimum van 5 jaar, een bepaald bedrag verstrekt. Als je de bijdrage voor minimaal 5 jaren schenkt, is dit bedrag volledig aftrekbaar van de betaalde belasting. Afhankelijk van het tarief dat je maximaal betaalt, heb je recht op een aftrek, waardoor de belastingdienst 52%, 42% of 38% meebetaalt aan dit plan. Wil je van deze regeling gebruik maken, laat ons dat dan weten, dan verstrekken we de benodigde informatie. Vriend worden?

Wil je Vriend worden? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar [email protected] met daarin vermeld dat je Vriend wilt worden, het schenkingsbedrag en de tenaamstelling op het Vriendenbord in het Clubhuis.

 

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
7aSide foto's

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 2 september 2017 
07:45  Linde Tilman Wedstrijdtafel 
07:45  Lieve Crone Wedstrijdtafel 
10:30  Reinout Eggink Wedstrijdtafel 
10:30  Nepomuk von Below Wedstrijdtafel 
13:00  Belle de Wilde Wedstrijdtafel 
13:00  Fay van Kooten Wedstrijdtafel 
15:30  Okke Pessers Wedstrijdtafel 
15:30  Tijn Remkes Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Marina Dijkstra
Hugo Smelt
Mies Koch
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter