Jongste Jeugd Maa
17

Niclas en Tycho bij Heren 1

Op 12 maart mochten wij namens jongens 8E2 als maxi van de week met Heren 1 naar de voorbespreking van hun wedstrijd en mee met hun in de rust. Ze speelden tegen Victoria, en heel veel mensen kwamen kijken.

In de voorbespreking zei de coach wat ze moesten gaan doen en in de rust wat ze beter moesten doen. We mochten mee met het inlopen en inspelen. Tijdens de wedstrijd mochten we in de de dug out zitten. Zo konden we horen hoe ze met elkaar communiceerden, dat was heel spannend. En we mochten ook nog eens een broodje met ze eten na de wedstrijd! 

Hijgen
"Woow wat kunnen zij hard en goed spelen!', dacht ik (Tycho). Dat dacht Niclas ook. En het viel Niclas ook op dat ze niet alleen hard konden rennen, maar ook hard konden hijgen! Alle spelers waren heel aardig en ze maakten veel grapjes. Er was wel een nadeel: ik (Tycho) had een gebroken arm! Het was moeilijk inspelen, maar elk nadeel heeft een voordeel: tijdens de voorbespreking hebben alle spelers van Heren 1 en hun coach hun handtekening op mijn gips gezet. 

Supergoed
Heren 1 speelde ook nog supergoed, want de uitslag was 1-1 tegen Victoria. En Victoria stond bovenaan! Jammer dat het geen 2-1 werd voor Gooische, want ze hadden veel kansen. Het was heel spannend! We vonden het superleuk, alleen jammer dat het zo snel voorbij ging.

Groetjes,
Niclas en Tycho (J8E2)
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 6 mei 2017 
07:45  Evi van Nieuwenhuyzen Wedstrijdtafel 
07:45  Flore Bruggink Wedstrijdtafel 
08:00  Annebeth Dresselhuijs Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Max Verbeek Barmedewerker 
08:00  Sascha Cremers Barmedewerker 
10:30  Bente Hoeve Wedstrijdtafel 
10:30  Linde Tilman Wedstrijdtafel 
11:15  Christel Peppelenbos Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Lynn Muller
Britt Muller
Nel Klein Bog-Kruize
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter