Jongste Jeugd Maa
17

Niclas en Tycho bij Heren 1

Op 12 maart mochten wij namens jongens 8E2 als maxi van de week met Heren 1 naar de voorbespreking van hun wedstrijd en mee met hun in de rust. Ze speelden tegen Victoria, en heel veel mensen kwamen kijken.

In de voorbespreking zei de coach wat ze moesten gaan doen en in de rust wat ze beter moesten doen. We mochten mee met het inlopen en inspelen. Tijdens de wedstrijd mochten we in de de dug out zitten. Zo konden we horen hoe ze met elkaar communiceerden, dat was heel spannend. En we mochten ook nog eens een broodje met ze eten na de wedstrijd! 

Hijgen
"Woow wat kunnen zij hard en goed spelen!', dacht ik (Tycho). Dat dacht Niclas ook. En het viel Niclas ook op dat ze niet alleen hard konden rennen, maar ook hard konden hijgen! Alle spelers waren heel aardig en ze maakten veel grapjes. Er was wel een nadeel: ik (Tycho) had een gebroken arm! Het was moeilijk inspelen, maar elk nadeel heeft een voordeel: tijdens de voorbespreking hebben alle spelers van Heren 1 en hun coach hun handtekening op mijn gips gezet. 

Supergoed
Heren 1 speelde ook nog supergoed, want de uitslag was 1-1 tegen Victoria. En Victoria stond bovenaan! Jammer dat het geen 2-1 werd voor Gooische, want ze hadden veel kansen. Het was heel spannend! We vonden het superleuk, alleen jammer dat het zo snel voorbij ging.

Groetjes,
Niclas en Tycho (J8E2)
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
7aSide foto's

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 25 juni 2017 
08:15  Philip van Elsdingen Barmedewerker 
08:15  Ouders/verzorgers van Fréderique Teheux Barmedewerker 
08:15  Ouders/verzorgers van Anne-Sophie Olijve Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Marnick Buchwaldt Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Hidde van Thiel Barmedewerker 
11:30  Ouders/verzorgers van Dirkje Tervoort Barmedewerker 
14:45  Ouders/verzorgers van Merel Tensen Barmedewerker 
14:45  René Tensen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Valentijn Kristians
Quint van Haren
Maris Segaar
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter