Jongste Jeugd Maa
17

Niclas en Tycho bij Heren 1

Op 12 maart mochten wij namens jongens 8E2 als maxi van de week met Heren 1 naar de voorbespreking van hun wedstrijd en mee met hun in de rust. Ze speelden tegen Victoria, en heel veel mensen kwamen kijken.

In de voorbespreking zei de coach wat ze moesten gaan doen en in de rust wat ze beter moesten doen. We mochten mee met het inlopen en inspelen. Tijdens de wedstrijd mochten we in de de dug out zitten. Zo konden we horen hoe ze met elkaar communiceerden, dat was heel spannend. En we mochten ook nog eens een broodje met ze eten na de wedstrijd! 

Hijgen
"Woow wat kunnen zij hard en goed spelen!', dacht ik (Tycho). Dat dacht Niclas ook. En het viel Niclas ook op dat ze niet alleen hard konden rennen, maar ook hard konden hijgen! Alle spelers waren heel aardig en ze maakten veel grapjes. Er was wel een nadeel: ik (Tycho) had een gebroken arm! Het was moeilijk inspelen, maar elk nadeel heeft een voordeel: tijdens de voorbespreking hebben alle spelers van Heren 1 en hun coach hun handtekening op mijn gips gezet. 

Supergoed
Heren 1 speelde ook nog supergoed, want de uitslag was 1-1 tegen Victoria. En Victoria stond bovenaan! Jammer dat het geen 2-1 werd voor Gooische, want ze hadden veel kansen. Het was heel spannend! We vonden het superleuk, alleen jammer dat het zo snel voorbij ging.

Groetjes,
Niclas en Tycho (J8E2)
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 25 november 2017 
07:45  Florian Olijve Wedstrijdtafel 
07:45  Mette Boorsma Wedstrijdtafel 
08:00  Liesbeth van der Pol Barmedewerker 
08:00  Thijs van der Lugt Barmedewerker 
08:00  Tom Taminiau Barmedewerker 
10:30  Jasmijn Overgaauw Wedstrijdtafel 
10:30  Hein Bockwinkel Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van David Vinke Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Tije Appel
Emiel van der Plas
Jaap Nip
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter