Tophockey Jul
13

Dames 1 update

Ha vaste supporters,

Over die bijzondere competitie van vorig seizoen hoeven we het eigenlijk niet meer te hebben. Sportief was het een hele uitdaging om met elkaar als team stappen te zetten. Het seizoen was bijna onzichtbaar door de maatregelen rond corona. Maar ondanks dat zijn intussen de velden vernieuwd maar is ook bijna alles rond het clubhuis vernieuwd. 

Tussendoor hebben we getraind en hebben we op een alternatieve manier onze wedstrijden geprobeerd te spelen. Voor het komende seizoen willen we een ambitieuze vliegende start maken en liggen de velden en straks ook het clubhuis er uitnodigend bij. Een aantrekkelijk uitgangspunt en we hebben er zin in!

Hierbij een kleine update rondom de selectie van Dames 1: Er gaan er ook dit jaar een aantal ons verlaten om verschillende redenen; Nadia (k), Elize, Juul & Lizzy stoppen met hockeyen en Vivienne gaat een stapje hogerop naar onze buren van Huizen maar blijft gelukkig nog wel verbonden aan de club als trainer/ coach van MC1. Yvette blijft gelukkig ook in de buurt en gaat naar Naarden.  En als laatste onze Sophie, beter bekend als Pel gaat richting Groenekan om te spelen bij Voordaan. 

De selectie van Dames 1 voor het komende seizoen is rond en hebben we naast de dames die er afgelopen jaar al in zaten: Malou, Dirkje, Meike, Nynke, Indy, Senna, Sabine, Frederique & Elfi een aantal meiden van buitenaf: Annabel en Jasmijn van Huizen Dames 1, Anne van HIC 1, Fenna van Pinoke 2, Mare van Laren MA1 & twee echte gooische meiden uit de A1: Maud Preyde & Jet Trimborn vervroegd laten doorstromen naar Dames 1. 

Met het nieuwe team hebben we de eerste trainingen gehad, oefenpartijtjes gespeeld tegen eigen gooische jeugd tot afgelopen zondag 20 juni. Vanaf die datum heeft iedereen - wel met een eigen fysiek trainingsschema - nog de even tijd voor een soort vakantie en kan iedereen beperkt "met de beentjes omhoog" zitten. 

Samen met de ervaren Sven van der Most - als nieuwe assistent trainer - zullen we vanaf 5 augustus intensief de voorbereiding weer oppakken en zo snel mogelijk wedstrijden spelen om in ons ritme te komen. De eerste oefenwedstrijd staat gepland voor zondag 15 augustus thuis om 12.45 tegen Beuningen. 

De ambitie is er en uiteraard hopen we dit seizoen gewoon op een echte ouderwetse spannende competitie. Vanaf 5 augustus zullen we in de aanloop van het komende seizoen de tijd nemen om de selectie en het begeleidingsteam voor dit seizoen aan jullie voor te stellen. We kijken nu al uit naar de echte competitie met veel support van het trouwe Gooische publiek langs de lijn!

Iedereen een fijne vakantie! En tot snel..

Liefs Dames 1 
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 21 augustus 2021 
07:45  Sarah van den Bosch Wedstrijdtafel 
07:45  Sara van de Braak Wedstrijdtafel 
10:30  Mette Lens Wedstrijdtafel 
10:30  Robyn Leuhery Wedstrijdtafel 
13:00  Neeltje Mohrmann Wedstrijdtafel 
13:00  Lynn de Nooy Wedstrijdtafel 
15:30  Aimee Schumaker Wedstrijdtafel 
15:30  Cato Suir Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Michael van Es
Philippine van der Lem
Rover Manger Cats
Meer verjaardagen

Facebook