Ledenadministratie/LISA Maa
22

Let op: vóór wedstrijd spelerslijst invullen op DWF

We willen jullie er nogmaals op wijzen dat in het nieuwe Digitale Wedstrijdformulier (DWF) de spelerslijst vóórafgaand aan de wedstrijd volledig ingevuld moet zijn.

Dit kan niet meer ingevuld worden tijdens de wedstrijd of daarna. Als de spelerslijst niet is ingevuld, kan je na de wedstrijd ook het DWF niet meer afronden. Als je het DWF niet afrondt, kan dit boetes van de KNHB opleveren.

 

Invullen spelerslijst

Een spelerslijst is van belang voor de scheidsrechters en de tegenstander. De spelerslijst kan worden ingevuld via de link die je toegestuurd hebt gekregen. Wanneer je in het overzicht van de wedstrijden een wedstrijd nog niet ziet staan, vul je de verificatiecode van de betreffende wedstrijd in. Daarna heb je toegang tot het formulier. Het invullen van de spelerslijst doe je door: 1. in te loggen met je inloggegevens; 2. te klikken op de betreffende wedstrijd; 3. per speler aan te geven of deze speler wel/niet aanwezig is door deze speler aan te vinken op het DWF. Klik hiervoor op het rondje achter de naam van de speler. Er verschijnt een groen vinkje en de speler krijgt een oranje blok voor zijn of haar naam. 

 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Marjolijn Bianchi
Anne-Marie Vernooij
Sophie Bisschop van Tuinen
Meer verjaardagen

Facebook